- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bankaya üye olunca neden bir şey lsunBeyler sözleşmeyi okudunuz mu bir ton para ile ilgili bir şeyler yazıyor ama sıkıntılı bir şey olmasın havadan 500tl vermeleri garibime geldi.
Bankaya üye olunca neden bir şey lsunBeyler sözleşmeyi okudunuz mu bir ton para ile ilgili bir şeyler yazıyor ama sıkıntılı bir şey olmasın havadan 500tl vermeleri garibime geldi.
Harbiden, biz haybeye hesap açmışız hocamvay ben bedavaya iş bankasına kaydolmuştum kendimi enayi gibi hissettim
Ne biliyim sözleşme baya uzun gözüktü gözümeBankaya üye olunca neden bir şey lsun
Klasik normal bankalar.Tüm bankalarda öyleNe biliyim sözleşme baya uzun gözüktü gözüme
Tek şart var da kayıt olmaması zatenHocam İş Bankası kaydımız bi sorun oluşturur mu?
Beyler sanırım işlemi yapmanız için telefonunuzda nfc olmalı. Eğer nfc yoksa kendinize ait başka bir hesaptan para göndermelisiniz onaylamak için. Benim başka bir banka hesabım olmadığı için yapamadım.Tek şart var da kayıt olmaması zaten
Paparada banka olduğu için neden olmasınBeyler sanırım işlemi yapmanız için telefonunuzda nfc olmalı. Eğer nfc yoksa kendinize ait başka bir hesaptan para göndermelisiniz onaylamak için. Benim başka bir banka hesabım olmadığı için yapamadım.
Hocam bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Papara karttan falan göndersek olmaz mı?