- Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman bugün gelirAynen konuştuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka bir şey yapmam gerekiyor mu
o zaman bugün gelirAynen konuştuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka bir şey yapmam gerekiyor mu
Sadece çoğu kişiye anında gelmesi bana gelmemesi şaşırttı beni teşekkür edeirmo zaman bugün gelir
Ne mesela?Yani kapattirsin ama onun için de ayrı uğraşman gerekecek free hesap neden kapatiyorsun ki işini görecek çok şey barindiyor
Arkadaşıma birkaç saat sonra geldi.Bana anında geldi.Sadece çoğu kişiye anında gelmesi bana gelmemesi şaşırttı beni teşekkür edeirm
Buraya naysla kayıt olduktan sonra iş bankasının 25bin tl vade farksız kredisini alabiliyor muyuz? Alınıyorsa nasıl oluyor?1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Nays'ı özgürce ve limitlere takılmadan kullanmak için 1-2 Kasım arasında müşteri kaydını tamamla, Nays'tan 500 TL hediye para kazan.www.naysapp.com.tr
Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.Ek olarak minimum 18 yaşta olmanız gerekiyor
Iş Bankası uygulamasından hesabına girip başvuruda bulunabilirsinBuraya naysla kayıt olduktan sonra iş bankasının 25bin tl vade farksız kredisini alabiliyor muyuz? Alınıyorsa nasıl oluyor?
iş bankasının aditatı varmı. yıllık ödeme vb. kullanmiyacağım sonuçta. Kart vbde yok.yaptım anında verdi.
Paylaşım için teşekkürler...1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Nays'ı özgürce ve limitlere takılmadan kullanmak için 1-2 Kasım arasında müşteri kaydını tamamla, Nays'tan 500 TL hediye para kazan.www.naysapp.com.tr
Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.Ek olarak minimum 18 yaşta olmanız gerekiyor
Hocam seni yakından tanıyalım kısmı çıkmıyor bende nasıl yapcaz onu1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Hocam bulabildiniz mi dakikalar ile yarışıyorumben anneme yaptım başka bir banka kartınızın olması lazım dedi onaylamadı 1 saatir uğraşıyodum bide