Yardım Müsteri temsilçilerinden hayır yok bari...

Galvenizz

80+
Reaksiyon skoru
38
İnternetim 35 olması gerekirken 20 alıyorum 3-4 defa aradım müşteri tesilçisini ama kayıt oluşturdukttan sonra çözüldü diye mesaj geliyor ancak değişen bir şey yok hatta daha bile kötü oluyor bunu bağımsız bir elektrikçiye yaptırsan olur mu

35 Mbps'ye kadar destekliyordur sadece. 35 alacağın anlamına gelmez bu. 35 derse 20-35 arası alırsın. Altyapına göre değişkenlik gösterir bu durum.

İnternetim 35 olması gerekirken 20 alıyorum 3-4 defa aradım müşteri tesilçisini ama kayıt oluşturdukttan sonra çözüldü diye mesaj geliyor ancak değişen bir şey yok hatta daha bile kötü oluyor bunu bağımsız bir elektrikçiye yaptırsan olur mu
firma ne ?

türktelekom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama şöyle bir durum var nterneti ilk kurdurduğumda bazen 32 ye kadar gördüm ama çok nadir şimdi ise 23 ü geçmiyor
modemini arayüzden yeniden başlatır mısın.

eğer 20 alıcaksa 35 mbps paket sunmazlar
Hocam 35 destekler ama misal oyun indirirken 3.5mb ile indirir. Normal kullanımda ise ondan daha düşük bir değer alır. Bu hep böyledir. Kimse 100 mpbs destekleyen internetinden hep 100 mpbs almaz. %10 veya %15'lik bir kesinti hep olur.

Hocam 35 destekler ama misal oyun indirirken 3.5mb ile indirir. Normal kullanımda ise ondan daha düşük bir değer alır. Bu hep böyledir. Kimse 100 mpbs destekleyen internetinden hep 100 mpbs almaz. %10 veya %15'lik bir kesinti hep olur.
onu biliyorumda 35 mbps pakete 20 çok az %45 lik kesinti var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri