Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Mutant Your Zero: Road The Eden Ücretsiz Oldu!

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Screenshot_20211222-190326_Chrome.jpg
    Screenshot_20211222-190326_Chrome.jpg
    193.3 KB · Hit: 74

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Epic gamesde verilecek Yeni ücretsiz oyun belli olmuş
Bak git en eski oyunu ver ama da verdiğin oyunu verme bari.
Hatta hiç verme daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ggibbi 1 tane bile oyunn vermedi rezil giidiiyoruz
Zorunda değil .
Sana karşılıksız oyun veriyor bence daha fazlasını istemek saçma.
İstiyorsan Fortnaytçı veletlere daha fazla para yarıtrma taktiği ver epic te güzel oyunlar verir(!)

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

Satriani

80+ Bronze
Konuyla farklı şekilde bağlantılı olarak, bu güenelerde EPIC uygulamasında sorun yaşayan var mı? Mesela geçen açtığımda kitaplıktaki tüm oyunlar için, altlarında ' Mevcut değil ' ibaresi vardı. Bugün de oyunu almaya çalışırken zaten kütüphanede diyor fakat aslında yok, tekrar çıkış yapıp girince alıyorum vs.
Bu tip garip hatalar var son zamanlarda, daha önce hiç karşılaşmıyordum...

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Epic daha önceden verdiği oyunları veriyor bu sene... 7 günde verdiği oyunlardan 3-4 tanesini vermişti mesela, bu oyunu da vermişti. Üzdü. Ama Mutant Year Zero kötü bir oyun değil, güzel diye biliyorum.

Alfha13

80+ Silver
Aynen haklısınız ben iyi birseyler bekliyordum da vermeyecekler gibi:(

Yarının oyunu ne olabilir ?
Batman'le alakalı bir şey olabilir, yarasalar var.

Konuyla farklı şekilde bağlantılı olarak, bu güenelerde EPIC uygulamasında sorun yaşayan var mı? Mesela geçen açtığımda kitaplıktaki tüm oyunlar için, altlarında ' Mevcut değil ' ibaresi vardı. Bugün de oyunu almaya çalışırken zaten kütüphanede diyor fakat aslında yok, tekrar çıkış yapıp girince alıyorum vs.
Bu dönemde özellikle herkeste olan şeyler. Ücretsiz verilen oyunlar ilk birkaç saatte kütüphanede diye gözüküyor; yükleye basıyorsun, açılmıyor; geri geliyorsun, çöküyor; kütüphaneye giriyorsun, hiçbir şey yok... Biraz bekleyince düzeliyor ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Bak git en eski oyunu ver ama da verdiğin oyunu verme bari.
Hatta hiç verme daha iyi.

Zorunda değil .
Sana karşılıksız oyun veriyor bence daha fazlasını istemek saçma.
İstiyorsan Fortnaytçı veletlere daha fazla para yarıtrma taktiği ver epic te güzel oyunlar verir(!)
Bu düşünce saçma bence.Böyle bir vaat veriyor ise bizde istediğimiz gibi elestirebiliriz.Hayır kurumu falanda değiller yani.Hem sende demişsin hiç vermeseler daha önce verdikleri oyunu daha iyi diye.Kendi dediğin ile ters düsmüssün.Ve evet arkadaşlar şuana kadar maalesef kötü gidiyor epic games

arkadaşlarımdan da duydum bu tarz şeyler ama sonra kendine gelmis.Bu birkaç hafta böyle şeyler olacak gibi siteye çok yüklenildiği icin

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Epic daha önceden verdiği oyunları veriyor bu sene... 7 günde verdiği oyunlardan 3-4 tanesini vermişti mesela, bu oyunu da vermişti. Üzdü. Ama Mutant Year Zero kötü bir oyun değil, güzel diye biliyorum.
16 Ağustos 2019'da ücretsiz olarak vermiş Mutant Year Zero oyununu. Kütüphaneye ekleyeyim dedim baktım ben de varmış.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu düşünce saçma bence.Böyle bir vaat veriyor ise bizde istediğimiz gibi elestirebiliriz.Hayır kurumu falanda değiller yani.Hem sende demişsin hiç vermeseler daha önce verdikleri oyunu daha iyi diye.Kendi dediğin ile ters düsmüssün.Ve evet arkadaşlar şuana kadar maalesef kötü gidiyor epic games

arkadaşlarımdan da duydum bu tarz şeyler ama sonra kendine gelmis.Bu birkaç hafta böyle şeyler olacak gibi siteye çok yüklenildiği icin
Hayır demek istediğim CP 77 bekleyip vfermeyince kötü ilan etmeyin rüya görmeyin.
Adamlar her hafta oyun veriyorlar millete pahalı oyun verseler admalar batar biraz mantıklı olmak lazım.
Ayrıca ne veriyorlarsa versinler ama verdiğin bir şeyi vermezsin bu doğru ama verdiği oyunları beğenmemek ayrı o konuda diyorum zaten ama aynı bedava olanı bedava yapmak saçma.

Top Bottom