yufuscuk
80+ Silver
Dahası
Epic gamesde verilecek Yeni ücretsiz oyun belli olmuş
Yeşil forumda bir arkadaşlar tahmin etmişti ve tuttuEpic gamesde verilecek Yeni ücretsiz oyun belli olmuş
Adam ggibbi 1 tane bile oyunn vermedi rezil giidiiyoruzEpic gamesde verilecek Yeni ücretsiz oyun belli olmuş
Bak git en eski oyunu ver ama da verdiğin oyunu verme bari.Epic gamesde verilecek Yeni ücretsiz oyun belli olmuş
Zorunda değil .Adam ggibbi 1 tane bile oyunn vermedi rezil giidiiyoruz
Bende 5 saat önceden biliyordumYeşil forumda bir arkadaşlar tahmin etmişti ve tuttu
witch itAynen haklısınız ben iyi birseyler bekliyordum da vermeyecekler gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarının oyunu ne olabilir ?
Batman'le alakalı bir şey olabilir, yarasalar var.Aynen haklısınız ben iyi birseyler bekliyordum da vermeyecekler gibi
Yarının oyunu ne olabilir ?
Bu dönemde özellikle herkeste olan şeyler. Ücretsiz verilen oyunlar ilk birkaç saatte kütüphanede diye gözüküyor; yükleye basıyorsun, açılmıyor; geri geliyorsun, çöküyor; kütüphaneye giriyorsun, hiçbir şey yok... Biraz bekleyince düzeliyor ama.Konuyla farklı şekilde bağlantılı olarak, bu güenelerde EPIC uygulamasında sorun yaşayan var mı? Mesela geçen açtığımda kitaplıktaki tüm oyunlar için, altlarında ' Mevcut değil ' ibaresi vardı. Bugün de oyunu almaya çalışırken zaten kütüphanede diyor fakat aslında yok, tekrar çıkış yapıp girince alıyorum vs.
Bu tip garip hatalar var son zamanlarda, daha önce hiç karşılaşmıyordum...
Bu düşünce saçma bence.Böyle bir vaat veriyor ise bizde istediğimiz gibi elestirebiliriz.Hayır kurumu falanda değiller yani.Hem sende demişsin hiç vermeseler daha önce verdikleri oyunu daha iyi diye.Kendi dediğin ile ters düsmüssün.Ve evet arkadaşlar şuana kadar maalesef kötü gidiyor epic gamesBak git en eski oyunu ver ama da verdiğin oyunu verme bari.
Hatta hiç verme daha iyi.
Zorunda değil .
Sana karşılıksız oyun veriyor bence daha fazlasını istemek saçma.
İstiyorsan Fortnaytçı veletlere daha fazla para yarıtrma taktiği ver epic te güzel oyunlar verir(!)
arkadaşlarımdan da duydum bu tarz şeyler ama sonra kendine gelmis.Bu birkaç hafta böyle şeyler olacak gibi siteye çok yüklenildiği icinKonuyla farklı şekilde bağlantılı olarak, bu güenelerde EPIC uygulamasında sorun yaşayan var mı? Mesela geçen açtığımda kitaplıktaki tüm oyunlar için, altlarında ' Mevcut değil ' ibaresi vardı. Bugün de oyunu almaya çalışırken zaten kütüphanede diyor fakat aslında yok, tekrar çıkış yapıp girince alıyorum vs.
Bu tip garip hatalar var son zamanlarda, daha önce hiç karşılaşmıyordum...
16 Ağustos 2019'da ücretsiz olarak vermiş Mutant Year Zero oyununu. Kütüphaneye ekleyeyim dedim baktım ben de varmış.Epic daha önceden verdiği oyunları veriyor bu sene... 7 günde verdiği oyunlardan 3-4 tanesini vermişti mesela, bu oyunu da vermişti. Üzdü. Ama Mutant Year Zero kötü bir oyun değil, güzel diye biliyorum.
Hayır demek istediğim CP 77 bekleyip vfermeyince kötü ilan etmeyin rüya görmeyin.Bu düşünce saçma bence.Böyle bir vaat veriyor ise bizde istediğimiz gibi elestirebiliriz.Hayır kurumu falanda değiller yani.Hem sende demişsin hiç vermeseler daha önce verdikleri oyunu daha iyi diye.Kendi dediğin ile ters düsmüssün.Ve evet arkadaşlar şuana kadar maalesef kötü gidiyor epic games
arkadaşlarımdan da duydum bu tarz şeyler ama sonra kendine gelmis.Bu birkaç hafta böyle şeyler olacak gibi siteye çok yüklenildiği icin