OrnFox
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 219
Stok nasi geldiyse oyle denedim sonra altin ucu taktim kulak ucunu vs degistirdim gumus olan yine biraz daha iyiyde yani ortalama bi kablosuz kulaklık gibi kirmizi halka ile denedim bu arada telefondan apple music kayipsiz ses vs de actimDsp modeli hakkında ilk defa kötü bir yorum gördüm. İçinden çıkan kırmızı nozzles'ı taktın mı? o sesi daha detaylı veriyor. Pembe olan o kadar detaylı vermiyor
Bİlmiyorum hocam ben gayet memnunum seni tatmin etmemiş olabilirStok nasi geldiyse oyle denedim sonra altin ucu taktim kulak ucunu vs degistirdim gumus olan yine biraz daha iyiyde yani ortalama bi kablosuz kulaklık gibi kirmizi halka ile denedim bu arada telefondan apple music kayipsiz ses vs de actim
Malesef beklentim cok yüksekti o yüzden beklediğim gibi çıkmadıBİlmiyorum hocam ben gayet memnunum seni tatmin etmemiş olabilir
Temudan Castor Pro almayı düşünüyorum hocam hangisi daha iyidir ki temudan hemen hemen aynı fiyatlara gelecekbu fiyata çıtayı yükseltmen zor ama yine sheinde kz zsn pro 2 bakabilirsin. 1dd ve 1ba sürücü olarak 2 tane sürücü olduğu için bir seviye atlamış olursun
ben sheinden castor pro aldım pek beğenmedim ama 350 liraya almıştım bu fiyata iyi olduğunu düşünüyorum.Temudan Castor Pro almayı düşünüyorum hocam hangisi daha iyidir ki temudan hemen hemen aynı fiyatlara gelecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pardon aliexpressten temuda stok yoktu
Peki hocam sadece müzik dinlemek için alacağım herhangi bir ses kartı benzeri ekipmanım yok telefondan jak ile apple music kayıpsız kalitede hiphop müzik dinliyorum özellikle Kendrick lamar takılıyorum veya kendrick'in içinde olduğu diğer şarkılar dinliyorum benim için en iyi seçenek hangisi olurben sheinden castor pro aldım pek beğenmedim ama 350 liraya almıştım bu fiyata iyi olduğunu düşünüyorum.
bu arada zsn 2 yazmışım ama krila bulabilirsen bu bütçede o daha iyi
earpods işte. kaliteli sesi baya kabloluHocam kablolu ve daha kaliteli ses arıyorum ya