Neler Yeni

Müzik zevkime hakim olamıyorum

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Birden İbrahim Erkal Bir sana yandim ben dinliyorum şarkıyı yarıda kesip birden bu müzikleri dinliyorum neden🤷‍♂️

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,562
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
çakal vb dinleme de

2mApoo

80+ Silver
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Önce bunu o minik düşünme organınıza kazıyın. (Bu lafım birini dinlediği müzik zevkinden dolayı yargılayanlara) Hepimiz biliyoruz bir köşede o kötülediğiniz Uzi - Lia shine yada Batuflex gibi şarkıcıları dinlediğinizi kimse kimseyi kandırmasın. Hawalı olacam diye burada sanatçıları kötülemeyin. Çok itici olmaya başladınız çünkü.

Sana gelecek olursak knk . bende de o var ve gayet memnunum bu durumdan. Şarkılar, bulunduğum ruh haline göre değişiyor. Kürtçe halaydan birden emo trap şarkılara atlıyabiliyorum. Ordanda club banger şarkılara zıplıyorum böyle bir spotfiy listem var :D
Bence sende çok dert etme birden fazla şarkı türü dinlemek insanı geliştirir bu açıdan bak.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,562
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Önce bunu o minik düşünme organınıza kazıyın. (Bu lafım birini dinlediği müzik zevkinden dolayı yargılayanlara) Hepimiz biliyoruz bir köşede o kötülediğiniz Uzi - Lia shine yada Batuflex gibi şarkıcıları dinlediğinizi kimse kimseyi kandırmasın. Hawalı olacam diye burada sanatçıları kötülemeyin. Çok itici olmaya başladınız çünkü.

Sana gelecek olursak knk . bende de o var ve gayet memnunum bu durumdan. Şarkılar, bulunduğum ruh haline göre değişiyor. Kürtçe halaydan birden emo trap şarkılara atlıyabiliyorum. Ordanda club banger şarkılara zıplıyorum böyle bir spotfiy listem var :D
Bence sende çok dert etme birden fazla şarkı türü dinlemek insanı geliştirir bu açıdan bak.
kanka öyle olmaz etiketleseydin en azından :D ?

Daha dünkü çocuklar çıkıyor 2 autotune ile şarkı yapıyorlar sen de buna sanat diyorsun ve bunu kabulleniyor musun ? Ulan rapin doğasına aykırı bir kere
onu geçtim bu daha dünkü çocuklar yine bu işin üstadlarına sallıyor gelmiş burada savunmasını yapıyorsun :D Burada kimseye coolluğumu vs. gösterme ihtiyacı duymuyorum ama bu uzi vb. kalite yoksunu şahısları dinleyenlere gayretullahın tez vakitte zeka vermesine dua etmeye ihtiyaç duyuyorum.

Top Bottom