ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
Birden İbrahim Erkal Bir sana yandim ben dinliyorum şarkıyı yarıda kesip birden bu müzikleri dinliyorum neden
TamamTamam
ismail yk dinlediğim için bana m*l diyordostum istediğin müziği dinle ben de tam su an müzik zevkimden dolayı aşağılamalara maruz kalıyorum @Rik Sançez tarafından
İsmail YK'yı ciddi seven birisin sen ne diyeyimdostum istediğin müziği dinle ben de tam su an müzik zevkimden dolayı aşağılamalara maruz kalıyorum @Rik Sançez tarafından
dostum istediğin müziği dinle ben de tam su an müzik zevkimden dolayı aşağılamalara maruz kalıyorum @Rik Sançez tarafından
Mesaj otomatik birleştirildi:
ismail yk dinlediğim için bana m*l diyor
YESSSÖÖÖÖRİsmail YK'yı ciddi seven birisin sen ne diyeyim
Yapma yapma nolursun
+1çakal vb dinleme de
kanka öyle olmaz etiketleseydin en azından ?Zevkler ve renkler tartışılmaz. Önce bunu o minik düşünme organınıza kazıyın. (Bu lafım birini dinlediği müzik zevkinden dolayı yargılayanlara) Hepimiz biliyoruz bir köşede o kötülediğiniz Uzi - Lia shine yada Batuflex gibi şarkıcıları dinlediğinizi kimse kimseyi kandırmasın. Hawalı olacam diye burada sanatçıları kötülemeyin. Çok itici olmaya başladınız çünkü.
Sana gelecek olursak knk . bende de o var ve gayet memnunum bu durumdan. Şarkılar, bulunduğum ruh haline göre değişiyor. Kürtçe halaydan birden emo trap şarkılara atlıyabiliyorum. Ordanda club banger şarkılara zıplıyorum böyle bir spotfiy listem var
Bence sende çok dert etme birden fazla şarkı türü dinlemek insanı geliştirir bu açıdan bak.