Kardeş espri yapmayıp ne yapacaklar? Bu nasıl bir sıcak fırsat? Bu bile daha ucuza denk geliyor zaten.keşke herkes espri yapmasa.
Onlar zaten perakende alıyordur mx-4 kullandıklarını da sanmıyorumTeknik servise bile fazla bu, onlar bile termal macuna böyle yüksek fiyat ödemek istemez bence.
ne esprisi hocam çok iyi fırsat ben 10 tane aldım çimento niyetine kullanıcam fazlasınıkeşke herkes espri yapmasa.
75 lira kupon var hocam onu kullanmayı ihmal etmeArkadaşlar benim laptobu alalı 5 ay felan oldu, hazır sıcak fırsat varken alsam mı? Ama yeter mi bilemedim.
Ben 2 Kutu çektim pc için ne olur ne olmaz.Arkadaşlar benim laptobu alalı 5 ay felan oldu, hazır sıcak fırsat varken alsam mı? Ama yeter mi bilemedim.
Ben espri kalitesi nedeniyle keşke herkes espri yapmasa demek istedim.Kardeş espri yapmayıp ne yapacaklar? Bu nasıl bir sıcak fırsat? Bu bile daha ucuza denk geliyor zaten.
Arctic Mx 4 Yüksek Performanslı Termal Macun 45Gr Ar Actcp00024A Fiyatları ve Özellikleri
Arctic Mx 4 Yüksek Performanslı Termal Macun 45Gr Ar Actcp00024A en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
biz evin tüm duvarlarını boyadık hızımızı alamadık yan komşunun evine geçtikBunla kaç duvar boyayabilirim acaba