🔥İndirim N11 75/30₺ Kupon Veriyor!

Geçen hafta da vardı bu kampanya. 500/100 kuponu almıştım, ödeme kısmında sistemde yoğunluk var diye uyarı verip ödeme işlemini yaptırmadı. 4-5 denemeden sonrada kupon limiti doldu diye kuponu yalan etti, beni de kaybetti.

Geçen hafta da vardı bu kampanya. 500/100 kuponu almıştım, ödeme kısmında sistemde yoğunluk var diye uyarı verip ödeme işlemini yaptırmadı. 4-5 denemeden sonrada kupon limiti doldu diye kuponu yalan etti, beni de kaybetti.
Yok artık demek 1000 TL kuponu kapsak, bu sefer de sepette yalan edicek bizi...

Bot kullanıldığını sanmıyorum. Çok hızlı olmanız lazım.
Ben sabah 9 da 1000/200 lük kuponu aldım. Kuponu al dediğinizde size captcha çözdürüyor.
Öncelikle bankadan 3D Secure özelliğini kapatıyorum çünkü gecikmeye sebep oluyor. Sanal karta limit tanımlıyorum. Sepet hazırdı. Sanal Kart ise önceden sisteme kayıtlıydı. İşlem kuponu aldıktan sonra 3 tıklamayla bitti. Sepet-Öde-Öde. Her bir tıklama aşaması 1-2 saniye.
Siparişi kaçıncı saniyede geçtim bilmiyorum ama sipariş mail bilgisi 09.00 da gelmiş.

Kullanmak isteyenlere duyurulur. :)

kuponlar fazla veriliyor ama kullanım sınırı var 1000 kişi alıyorsa 500 kişi kullanıyor hızlı olan kazanır

Bot kullanıldığını sanmıyorum. Çok hızlı olmanız lazım.
Ben sabah 9 da 1000/200 lük kuponu aldım. Kuponu al dediğinizde size captcha çözdürüyor.
Öncelikle bankadan 3D Secure özelliğini kapatıyorum çünkü gecikmeye sebep oluyor. Sanal karta limit tanımlıyorum. Sepet hazırdı. Sanal Kart ise önceden sisteme kayıtlıydı. İşlem kuponu aldıktan sonra 3 tıklamayla bitti. Sepet-Öde-Öde. Her bir tıklama aşaması 1-2 saniye.
Siparişi kaçıncı saniyede geçtim bilmiyorum ama sipariş mail bilgisi 09.00 da gelmiş.

Kullanmak isteyenlere duyurulur. :)
7500TL üzeri alışverişe 1000TL indirim mi kullandın yani hocam?

1000/200 diyor.
Direkt 1000'e 200 kupon görmemiştim sabah da ondan dedim 7500TL'ye 1000TL'lik kupon mu diye, gözden kaçıırmışım o kuponu 1000TL'ye odaklanmaktan :D Doğrudur o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,910
Üyeler
188,672
Son üye
Metehan57
Geri