Neler Yeni

N11 Hasarlı gelen ürün iade sorunu

OneBlood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Birkan Atan
Arkadaşlar geçenlerde işlemcimi yenilemek için konu açmıştım konuda bana n11 den ryzen 5 5600 https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...cache-65-w-islemci-tray-22924872?magaza=magic tavsiye etttiler bende mantıklı bulup aldım. İşlemcim ertesi gün elime ulaştı ben işte olduğum için paketi kendim alamadım lakin aradıklarında teslim kodunu verdim. Neticede fotoğraftaki gibi işlemcinin 3 4 pini yamuk şekilde geldi. Fotoğrafını çekip geri paketine yerleştirdim ve ertesi gün iade için kargoya verdim. İade ret yedi n11 le konuştuğumda hasar tutanağı gerekiyor gibi şeyler söylediler tecrübesi olan var mı ne yapmam gerekiyor

Ekler

• WhatsApp Image 2024-10-22 at 20.22.33.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-22 at 20.22.33.jpeg
    215.4 KB · Hit: 63
  • WhatsApp Image 2024-10-22 at 22.17.36.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-22 at 22.17.36.jpeg
    476.2 KB · Hit: 61
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
kanka iadeyi yaparken bir kağıda sorunun ne olduğunu yanında yazılı şekilde yazıp göndermelisin bende 4 gün önce s22 cihaz aldım kamerası bozuk geldi hasar tutanağı fatura ve varsa garanti belgesi kutuda beraberinde gönderilmeli ben servise gönderdim mesela hasar tutanağında dediğim gibi sorunun ne olduğundan bahset ve ne yapılmasını istediğini söyle değişim istiyorsan değişim yaz iade istiyorsan iade istediğini bildir

OneBlood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Birkan Atan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka iadeyi yaparken bir kağıda sorunun ne olduğunu yanında yazılı şekilde yazıp göndermelisin bende 4 gün önce s22 cihaz aldım kamerası bozuk geldi hasar tutanağı fatura ve varsa garanti belgesi kutuda beraberinde gönderilmeli ben servise gönderdim mesela hasar tutanağında dediğim gibi sorunun ne olduğundan bahset ve ne yapılmasını istediğini söyle değişim istiyorsan değişim yaz iade istiyorsan iade istediğini bildir
Mesaj otomatik birleştirildi:

pinlerde bende bir yamukluk göremedim siz peki sisteminize taktığınızda görüntü alabildinizmi hocam
yani kağıda pinler yamuk yeni ürün istiyorum gibi bir şey mi yazmam gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
pinler yamukmuş görememişim pinler yamuk değil diye gördüm yazdım biraz körüm gibi

OneBlood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Birkan Atan
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
evet hasar tutanağı böyle bişey sana örnek atıyım bi dakika

ve bu kağıdı iade verirken işlemciyle beraber yollayacağım
evet

18.10.2024 tarihinde elime ulaşan Samsung Galaxy S22 cihazımın arka orta kamerasında, 1x ve 3x modlarında, siyah renkli mat kumaş yüzeylerde düşük ışık veya gün ışığında çekim yaparken kırmızı bir alan oluşmaktadır. Bu duruma dair örnekler galerimde bulunmaktadır. Ürünümün değişimini veya para iadesini talep ediyorum; tamir veya onarım yapılmasını istemiyorum.

örnek olarak verilebilir bu tür yaz

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
çokta şey değil la bu uçlu kalem al 0.5 çok dikkatlice geriye düzelt sorun olmaz yada kürdan veya toplu iğne ile çok düzlettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
çokta şey değil la bu uçlu kalem al 0.5 çok dikkatlice geriye düzelt sorun olmaz yada kürdan veya toplu iğne ile çok düzlettim
kankam ürün hasarlıysa pekte mantıklı gelmiyor böyle uğraşmak en mantıklısı iade

OneBlood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Birkan Atan
evet hasar tutanağı böyle bişey sana örnek atıyım bi dakika

evet

18.10.2024 tarihinde elime ulaşan Samsung Galaxy S22 cihazımın arka orta kamerasında, 1x ve 3x modlarında, siyah renkli mat kumaş yüzeylerde düşük ışık veya gün ışığında çekim yaparken kırmızı bir alan oluşmaktadır. Bu duruma dair örnekler galerimde bulunmaktadır. Ürünümün değişimini veya para iadesini talep ediyorum; tamir veya onarım yapılmasını istemiyorum.

örnek olarak verilebilir bu tür yaz
xxx tarihinde elime ulaşan xxx işlemcinin pinlerinde yamukluk mevcuttur bundan dolayı işlemci anakarta tam oturmamaktadır, Ürünümün değişimini ve ya para iadesini talep ediyorum. tamir veya onarım istemiyorum

hocam bencede çokta bi sorun yok ama neden temiz ürün almak varken böyle bir durumla uğraşayım sonuçta para veriyorum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
kankam ürün hasarlıysa pekte mantıklı gelmiyor böyle uğraşmak en mantıklısı iade
sen bilirsin başta kargo hasarı varken almaman lazım yada iade ederken şey yazmalıydın uyanık olmak lazım ürünün dış kutusunda hasr yoktu fakat açtığım da böyle diye ve bu tür ürünleri açarken video ile açın uğraşırsınız birde malum n11

xxx tarihinde elime ulaşan xxx işlemcinin pinlerinde yamukluk mevcuttur bundan dolayı işlemci anakarta tam oturmamaktadır, Ürünümün değişimini ve ya para iadesini talep ediyorum. tamir veya onarım istemiyorum

hocam bencede çokta bi sorun yok ama neden temiz ürün almak varken böyle bir durumla uğraşayım sonuçta para veriyorum
kargo hasarlıysa almayacak bu kadar basit aslında yada alıyorsa yada aldırıyorsa video ile açmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac

evet aynen böyle yaz tamir onarımı yazmada servise göndermiyosun sen ben servise gönderdiğim için yazdım

eğer tekrar reddedilirse tüketici hakem heyetine başvuruda bulun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
evet aynen böyle yaz tamir onarımı yazmada servise göndermiyosun sen ben servise gönderdiğim için yazdım
senin ki bariz kusur hocam onu zaten paşa paşa alacaklar almıyorlarsa THH gibi mecralar ile seve seve çözülür ama bu durum başka o taktik tutmaz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
sen gerekli açıklamayı n11 üzerinden iade nedeninede yazmıssın ama sen yinede gönder kağıtlı faturasınıda yazdır yanında gönder eğer reddedilirse başvur tüketici hakem heyetine

Top Bottom