Neler Yeni

Çözüldü✓ N11 iade süreci için yardım

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
efe araci
Öncelikle merhabalar forumdaki ilk konum hatalarım olursa affola.
Abim ile birlikte n11.com dan aldığım red mi pad se adlı tabletten memun kalmadığımız için iade etmek istedim tüketici haklarına göre ''Tüketici mesafeli sözleşmede on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart üstlenmeksizin cayma hakkına sahiptir. Bu süre eğer “mal” satın alınacak ise malın tesliminden itibaren; “hizmet” satın alınacak ise hizmet sözleşmesinin kurulduğu andan itibaren başlar.'' bunu söylememize rağmen iade kabul etmeyeceklerini söylediler ürünü alalı anca 2 gün olmuştur tek yaptığımız 2-3 oyun indirip oyun testi yapmak beklediğimiz performansı vermediği için iade etmek istedik iade edip üst modele geçicektik fakat müşteri hizmetleri iade alamayacaklarını söylediler THHye başvuralım mı veya bunu başka nasıl çözebiliriz hala 11 günümüz var iade hakkımızı kullanmak için.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
fre
Abim ile birlikte n11.com dan aldığım red mi pad se adlı tabletten memun kalmadığımız için iade etmek istedim tüketici haklarına göre ''Tüketici mesafeli sözleşmede on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart üstlenmeksizin cayma hakkına sahiptir. Bu süre eğer “mal” satın alınacak ise malın tesliminden itibaren; “hizmet” satın alınacak ise hizmet sözleşmesinin kurulduğu andan itibaren başlar.'' bunu söylememize rağmen iade kabul etmeyeceklerini söylediler ürünü alalı anca 2 gün olmuştur tek yaptığımız 2-3 oyun indirip oyun testi yapmak beklediğimiz performansı vermediği için iade etmek istedik iade edip üst modele geçicektik fakat müşteri hizmetleri iade alamayacaklarını söylediler THHye başvuralım mı veya bunu başka nasıl çözebiliriz hala 11 günümüz var iade hakkımızı kullanmak için.
senden iade alınca satamayacagi urunleri iade almama haklari var jelatinli bandrollu urunler, hijyen urunleri vsvs urunler

Son düzenleme:

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
efe araci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senden iade alınca satamayacagi urunleri iade almama haklari var
hocam tableti sıfırladık hiç bir sorunu yok kutusu faturası garanti belgesi her şeyi kutuda var eksiksiz gönderdik 2 gün kullandık iade hakkımız yok mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tunahan çağman
aldıgın sey ne hocam mouse felansa hijen vb den almıyolar

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
efe araci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aldıgın sey ne hocam mouse felansa hijen vb den almıyolar
tablet hocam ya düz tablet performansından memun kalmayıp üst modeline geçmek istiyorduk tablette toz bile yok ona rağmen kabul etmediler bir şansımız yok mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tunahan çağman
tablet hocam ya düz tablet performansından memun kalmayıp üst modeline geçmek istiyorduk tablette toz bile yok ona rağmen kabul etmediler bir şansımız yjelatinin
Mesaj otomatik birleştirildi:

tablet hocam ya düz tablet performansından memun kalmayıp üst modeline geçmek istiyorduk tablette toz bile yok ona rağmen kabul etmediler bir şansımız yok mu jealtin acdıysasn senindir artık

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
VeV
Ben almak zorundalar diye biliyorum.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
VeV
almıyorlar acmış jealitni adam kime satacaj
Hocam kime satacağı müşteriyi ilgilendirmez. Tüketicinin iade hakkı var mı var bu kadar. Çaresine bakamıyorsa bu işi yapmasın. İhraç etmesin veya distribütör'den alımda anlaşmasını ona göre yapsın. Yasalar karşısında kendini güvenceye alsın. Tüketicilerin hakkını devlet o şekilde koruyor. Bende dükkanda çalıştım bizim distribütör ile anlaşmamız iade sürecini de kapsıyordu.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
efe araci
Hocam kime satacağı müşteriyi ilgilendirmez. Tüketicinin iade hakkı var mı var bu kadar. Çaresine bakamıyorsa bu işi yapmasın. İhraç etmesin veya distribütör'den alımda anlaşmasını ona göre yapsın. Yasalar karşısında kendini güvenceye alsın. Tüketicilerin hakkını devlet o şekilde koruyor. Bende dükkanda çalıştım bizim distribütör ile anlaşmamız iade sürecini de kapsıyordu.
yani hocam zaten jelatini sökmeden tableti nasıl test edeyim ? bence de öyle olmalı thh ye baş vurucam gibi hayır değişim talebi de değil dümdüz iade istiyorum üst modeline geçicem :D

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Jelatini açılmış ürünleri kabul etmiyorlar satamayacakları için ve haklılar. Bende geçen gün soğutucu aldım sonra performansına baktım internetten beğenmediğim için kutusunu açmadan yolladım ve kabul ettiler.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
efe araci
Jelatini açılmış ürünleri kabul etmiyorlar satamayacakları için ve haklılar. Bende geçen gün soğutucu aldım sonra performansına baktım internetten beğenmediğim için kutusunu açmadan yolladım ve kabul ettiler.
hocam sıkıntı şu abim efutbol diye bir oyun oynuyor ve oyunun optimizasyonu rezalet pubg oyun testinde 90 fps veren tablet bu oyunu kasmaktan oynatmıyor mobile legend ultra ayarlda 120 fps te oynatabiliyordu hatta arena breakout oyunun 60fps oynatabiliyordu efutboolun optimizsayonunun bu kadar çöp olduğunu bilmiyordum o yüzden direkt alalım dedim e bide snapdragon işlemciyi görünce uçtum direkt.

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Emir
tekrar satamıycakları için onu almazlar. Tüketici hakları ile görüş bilgi veirirler

Top Bottom