N11 İadem Reddedildi

lillagol37

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
90
Merhabalar, N11 üzerinden Razer Deathhader V2 mouse almıştım.
Ürünü iade etmek istedim tam donanım kutusunda hasar olmadan gönderdim ama 3 gün sonra iade reddedildi dendi sebep ise üründe kutuda hasar olması.
Kargo da olmuş olması lazım çünkü ürün bana bugün geri geldi kutusunda bayağı yıpranma var, ürün sağlam ama kutusunda sorun olsa bile iade kabul etmeme hakları var mı?
Ve benim yapabileceğim bir şey var mı kargo firmasını şikayet edebilir miyim?

Ürünü iade etmek istedim tam donanım kutusunda hasar olmadan gönderdim ama 3 gün sonra iade reddedildi dendi sebep ise üründe kutuda hasar olması.
Kargo da olmuş olması lazım çünkü ürün bana bugün geri geldi kutusunda bayağı yıpranma var, ürün sağlam ama kutusunda sorun olsa bile iade kabul etmeme hakları var mı?
Mouse'da bir sorun yoksa iade almamaları normal. Paketinden çıktı mı 2. ele girer. Adam onu geri nasıl satacak?

Paketinden çıkmadan ben nasıl test edeceğim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sorun yok fare de
Test etmek istiyorsan mağazadan görmen lazımdı. Paketinden çıkarınca hijyeni gider ve 2. ele düşer o ürün. Bir sorun yoksa iade kabul etmezler. Bunu alırken bilmen gerekiyordu.

Yav arkadaş 14 gün tüketici hakkımız var amazon da bu 30 gün herhangi bir sorun veya beğenmemeiz durumunda kozmetik dışında iade hakkımız var. Kutusunun da fotoğrafını çekseydşniz keşkeç

Ben de v2 mini almıştım N11'den iade olmadı.

Bir de öyle şey mi olur sen paketinden çıkarıp 2 hafta kullanabileceksin sonra iade edeceksin saçma. Adam onu nasıl satacak?

Mouse ''hijyenik açıdan hassas ürünler'' kategorisine girebilir.
Mağazaların destek ekiplerine yazdığım zaman ''mouse'da herhangi bir sorun çıkmaması haricinde hijyenliğini kaybedeceğinden dolayı iade yapamazsınız'' yanıtını aldım.

n11 sitesine asla güvenmeyin sitenin içindeki mağazalar dolandırıcı piyasadaki en ucuz şeyleri satıyorlar genelde fakat çoğu sahte bu yüzden n11 den alışverişimi kesmiştim

Test etmek istiyorsan mağazadan görmen lazımdı. Paketinden çıkarınca hijyeni gider ve 2. ele düşer o ürün. Bir sorun yoksa iade kabul etmezler. Bunu alırken bilmen gerekiyordu.
İade etmedin mi hiç yoksa bilmiyormusunuz?
İlk defa alışveriş yapmıyorum biliyorum neyin ne olduğunu sadece ilk defa iadem reddedildi, alınan ürün 14 günlük cayma hakkı veriyor bunu boşa vermiyorlar değil insanlara test etmek için veriyorlar test sadece mağaza üzerinden olmuyor öyle olsa boşa bu hakkı müşteriye vermezler değil mi? ve üründen memnunmuyum değilmiyim diye açıp kullanmam gerekiyor. Mesele o değil iade almasına alacak zaten büyük ihtimalle kargo da oluşmuş bu durumdan dolayı almıyorlar.
Kutusu zarar gördüğü için kargoya gidip tutanak mı tutturmak gerek ne yapmak gerek bu konu hakkında bilgim yok

Ben gittigidiyordan 2.el kamera sattım adam beğenmedim dedi iade etti vede sistem bunu kabul etti ve bana bu parayı ödetti.üstelik satıcı kameranın sağlam pillerini alıp sanırım aynı makina kendisinde varmış boş pilleride bana göndermiş

Yav arkadaş 14 gün tüketici hakkımız var amazon da bu 30 gün herhangi bir sorun veya beğenmemeiz durumunda kozmetik dışında iade hakkımız var. Kutusunun da fotoğrafını çekseydşniz keşkeç
Evet bende onu anlatmaya çalıştım, giderken kutuda bir şey yoktu gittiğinde olmuş kargoda bu durum zaten mağaza kutuda sorun var yıpranmış diye almadı ürünü geri gönderdiklerinde anladım zaten kutu dedikleri gibiydi.
Bundan sonrası yaş mı kargo şubesine gitsem kargomun içinden geçmişsiniz desem hak arama şansım var mı?

Ama dediğim gibi kutu hasarlı olsa bile geri paketlerken aldığım ürünleri az bir şey yıpratıyordum ama hiç bir sorun olmadı incehesap özellikle helal olsun adamlar hepsini anında aldı birilerini 13.gün iade etmeme rağmen.
Ama N11 de bu durum geçerli değil diyeceğim de adamlıklarda pek durum yok gibi çünkü kargoda oluşmuş bi durum satıcıda da bendede suç yok.
Hayvan gibi çalışan insanların emeğine saygı göstermeyen magandaların işi.

Ben gittigidiyordan 2.el kamera sattım adam beğenmedim dedi iade etti vede sistem bunu kabul etti ve bana bu parayı ödetti.üstelik satıcı kameranın sağlam pillerini alıp sanırım aynı makina kendisinde varmış boş pilleride bana göndermiş
Bende bundan korkuyorum iade felan olmazsa param güvende ile satacağım ürünleri fare çalışmasında sorun yok çünkü.
aynı durumu yaşarmıyım?
riskli m i el ile satmak mı gerekir yoksa?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,213
Üyeler
173,626
Son üye
harunblackstone
Geri