Ben de n11'den ram almıştım. Acaba sahte olma ihtimalleri var mı? Hızlarını arttırmadım daha bios update yapmadığım için. Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance almıştım. Sahte gibi durmuyor. Ama emin olamadım. Bi bakar mısnız?
sizinkinde sıkıntı yok sanki hocamAlıntıyı görüntüle
Ben de n11'den ram almıştım. Acaba sahte olma ihtimalleri var mı? Hızlarını arttırmadım daha bios update yapmadığım için. Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance almıştım. Sahte gibi durmuyor. Ama emin olamadım. Bi bakar mısnız?
Bir şey yok bunda.Alıntıyı görüntüle
Yok hocam, gelmedi.hocam sizin siparişte fatura geldi mi
iade için fatura gerek değil mi yarın n11 müşteri hizmetlerini arayacağım ne diyecekler acabaYok hocam, gelmedi.
Hocam cl16 3200 MHz çalışıyor normalde orijinaliBende Pelican isimli satıcıdan aldım. Ürün geldiğinde ben çakmayım diye bağırıyordu. O kadar gelmiş güzel çalışıyorsa göndermem diye elimde bulunan orjinali ile karşılaştırdığımda aynı sonuçları aldım. Alan arkadaşlar performas karşılaştırması yapan var mı aranızda sizler nasıl sonuç aldınız ?
Sanmam banada gelmedi ama iade kodu oluşturabildimiade için fatura gerek değil mi yarın n11 müşteri hizmetlerini arayacağım ne diyecekler acaba
Benim elimde orjinali olan 3000mhz yani onunla aynı performansı aldım, zaten ikisini beraber kullanırken 3000mhz baz alınıyor.Hocam cl16 3200 MHz çalışıyor normalde orijinali
sahtesi cl22 3200mhz aynı olma ihtimali yok performansın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanmam banada gelmedi ama iade kodu oluşturabildim
3000mhz baz alındığını biliyorum hocam gecikme Cl değerleri farklı olursa aynı performansı alman imkansız sahte olsa bile senin ramde Cl değeri normaldir .Benim elimde orjinali olan 3000mhz yani onunla aynı performansı aldım, zaten ikisini beraber kullanırken 3000mhz baz alınıyor.
%1 fps degerlerine bak cl16 cl22 farkini anlarsinBenim elimde orjinali olan 3000mhz yani onunla aynı performansı aldım, zaten ikisini beraber kullanırken 3000mhz baz alınıyor.