Ömer Murat KARACA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,609
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zamanda bu ucuzdu hocam3600 mhz alaydin ya ayni paraya dost
O zamanda bu ucuzdu hocam3600 mhz alaydin ya ayni paraya dost
Canı saolsunO zamanda bu ucuzdu hocam![]()
Öncelikle Herkese Selamlar, İyi forumlar. Konunun zamanı çok geçmiş farkındayım. Fakat aynı dertten bende muzdaribim. 2022 aralıkta aldığım ramin dün sahte olduğunu öğrendim. Kingston Fury Beast 16 gb dd4 cl16. cpu z de cl değerleri 21-24 arası değişiyordu. ve saçma bir seri numarası ve xmp sertifikası bulunmuyordu. Bunun üzerine araştırmaya girdim. Ve firmanın birçok kişiyi bu şekilde dolandırdığını farkettim. Ve satın aldığımdaki fiyatı 1000 tl civarındaydı. Şuan 7-8k civarında. Hal böyle olunca 3 sene sonra bile olsa orjinaliyle değişimi için tüm legal ve illegal yollara başvuracağım. Onun için sende zaman geçti deme. Eğer faturası ve ürün elindeyse Hiçbirşey için geç değil. Çünkü şu an benim için bir orjinal ram almak hayal. Üstelik aldığım günden beri ara ara mavi ekran veriyordu bilgisayar. Ben hiç şüphelenmedim. Çünkü Nasıl olsa çalışıyordu. Taki artık bilgisayardaki sorunun ana kaynağını araştırmaya girişince anladım.Aynı durumdan muzdaribim. Trendyol üzerinden almıştım satıcı izoly yazıyordu. Çok işkillenmiştim. 1 ay sonra youtube da sahte videosunu görünce her şey anlaşıldı ama geç oldu. Şuan maalesef takılı halde kullanıyorum.