N11 Üzerinden Aldığım Corsair Vengeance LPX Sahte Çıktı

Ya bir de %100 puan vermişler n11'de. Napıp edip rapor etmek lazım bu firmalar 😡

Son Güncelleme: 14 Eylül'de THH şikayetimi Reddetti. Bir kez daha güzel ülkemizin mükemmel adalet sistemine şahit olmuş oldum. Benim talebim tam 6 ay sonra reddedilirken malum firma insanları kandırmaya devam ediyor. Ben ve bir kısmımız az buçuk anlayıp sahte RAM'leri iade ettik ancak anlamayıp kullanan sayısız insan var ve bu sayısız mağdura sahip çıkacak bir düzen yok. Gerçekten çok yazık, söyleyecek daha fazla şey bulamıyorum.

Herkese tekrardan değerli yorumları için teşekkür eder, alan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Aynı durumdan muzdaribim. Trendyol üzerinden almıştım satıcı izoly yazıyordu. Çok işkillenmiştim. 1 ay sonra youtube da sahte videosunu görünce her şey anlaşıldı ama geç oldu. Şuan maalesef takılı halde kullanıyorum.

Aynı durumdan muzdaribim. Trendyol üzerinden almıştım satıcı izoly yazıyordu. Çok işkillenmiştim. 1 ay sonra youtube da sahte videosunu görünce her şey anlaşıldı ama geç oldu. Şuan maalesef takılı halde kullanıyorum.
Öncelikle Herkese Selamlar, İyi forumlar. Konunun zamanı çok geçmiş farkındayım. Fakat aynı dertten bende muzdaribim. 2022 aralıkta aldığım ramin dün sahte olduğunu öğrendim. Kingston Fury Beast 16 gb dd4 cl16. cpu z de cl değerleri 21-24 arası değişiyordu. ve saçma bir seri numarası ve xmp sertifikası bulunmuyordu. Bunun üzerine araştırmaya girdim. Ve firmanın birçok kişiyi bu şekilde dolandırdığını farkettim. Ve satın aldığımdaki fiyatı 1000 tl civarındaydı. Şuan 7-8k civarında. Hal böyle olunca 3 sene sonra bile olsa orjinaliyle değişimi için tüm legal ve illegal yollara başvuracağım. Onun için sende zaman geçti deme. Eğer faturası ve ürün elindeyse Hiçbirşey için geç değil. Çünkü şu an benim için bir orjinal ram almak hayal. Üstelik aldığım günden beri ara ara mavi ekran veriyordu bilgisayar. Ben hiç şüphelenmedim. Çünkü Nasıl olsa çalışıyordu. Taki artık bilgisayardaki sorunun ana kaynağını araştırmaya girişince anladım.

Geri