Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
keskeler iste keske hayirdir sayfana girilmiyorÜnlemi parantez içine koysaydın keşke
keskeler iste keske hayirdir sayfana girilmiyorÜnlemi parantez içine koysaydın keşke
Sana kapalıkeskeler iste keske hayirdir sayfana girilmiyor
kafa rahat bana.Sana kapalı
yılan kendini ısırırmı diye sorarlar insanaGerçekten anlayamıyorum sadece niye erkekler nafaka veriyor? Kadın erkek eşitliği ehuehe diye gezinen kimse kadın niye nafaka ödemiyor da demiyor. Ne düşünüyorsunuz bence en yakın zamanda kanun önünde eşit olunmalı! ,
Kadınlara sürekli pozitif ayrımcılık yapılıyorGerçekten anlayamıyorum sadece niye erkekler nafaka veriyor? Kadın erkek eşitliği ehuehe diye gezinen kimse kadın niye nafaka ödemiyor da demiyor. Ne düşünüyorsunuz bence en yakın zamanda kanun önünde eşit olunmalı! ,
Bir şey derim ama forum kurallarına aykırı.Süresiz olması saçma. Bu ne! Sen 1 yıl evli kal sonra boşan, nafaka iste. Tazminat mı istiyorsun?
bunun neresi adalet millet para vermiş bunlar kaçak izliyor adalet için verdiğin örneğe bak aga yapma bak feministler ve kedici (anladınız ban yememek için yazmadım) erkek feministler içimizde olabilir