Napacaz La Gardaş Yks

tahayusuf

80+
Reaksiyon skoru
42
yav şurda kalmış yksya 1 hafta hedefim ilk 100k tyt 70-75 arası geliyor ayt çok sıkıntı mat 15 civarında geliyor analitik ve trigom hiç yok nerdeyse diğer konulardada full değilim ama az çok yapıyorum fende çok fazla eksiğim var fizik her konudan az çok biliyorum kimyada elektroliz denge hız yok biyo bitki ve kemosentez fotosentez yok ne yapacam nerden çalışayım garanti netlerle şuan total 25 civarı geliyor 1 haftada 35 civarına çıkabilirmiyim

kardeşim 1 hafta boyunca otur adam gibi bak bu lafımı ciddiye al sadece çıkmış soru çöz konu bilmiyorsan konu videosunu yani ders videosunu izle ondan sonra çıkmış çöz ama 30 saniyede çözüp bırakma otur 5 dakika boyunca soruyla konuş iyice suyunu sık sorunun ve kendine ösym tarzı deneme al sürekli otur deneme çöz başka bir şeyle uğraşma bu lafımı da yapay zekaya sor niye böyle demiş olabilir haklı mı diye anlarsın niye çıkmış soru dediğimi

yav şurda kalmış yksya 1 hafta hedefim ilk 100k tyt 70-75 arası geliyor ayt çok sıkıntı mat 15 civarında geliyor analitik ve trigom hiç yok nerdeyse diğer konulardada full değilim ama az çok yapıyorum fende çok fazla eksiğim var fizik her konudan az çok biliyorum kimyada elektroliz denge hız yok biyo bitki ve kemosentez fotosentez yok ne yapacam nerden çalışayım garanti netlerle şuan total 25 civarı geliyor 1 haftada 35 civarına çıkabilirmiyim
Biyolojiye kısaca çalış 1 günde halledilecek konu onlar, tabi sorusu zor gelirse yapamazsın ama kolay çıkarsa da boş yere kaçırma.

Onun dışında konu tekrarını bırak gece gündüz deneme çöz, çözmediysen geçen senelerin sınavını çöz.

Biyolojiye kısaca çalış 1 günde halledilecek konu onlar, tabi sorusu zor gelirse yapamazsın ama kolay çıkarsa da boş yere kaçırma.

Onun dışında konu tekrarını bırak gece gündüz deneme çöz, çözmediysen geçen senelerin sınavını çöz.
En azından fizik full tekrar ve kimyada organigin sonundayik onları bitireyim diyorum denemede çözüyorum ayt mat branş ama fen yok bugün veya yarın cikartacam çözecek cikmislari

Yav gardaş buraya yazacağına git çalış. Benim üni bitti ben keyfi giricem boşuna 1 sıra geriye düşme :d
Biyoloji tamamen ezber, biyo bak derim kafaya atarsın 3-4 net gelir.

Yav gardaş buraya yazacağına git çalış. Benim üni bitti ben keyfi giricem boşuna 1 sıra geriye düşme :d
Biyoloji tamamen ezber, biyo bak derim kafaya atarsın 3-4 net gelir.
Fizik 8-10 geliyor kimya 6-7 biyo 3-4

Kardeşim bu kadar kafaya takıyorsan baştan çalışacaktın bura da hiç kimse sana motivasyon konuşması yapmak zorun da değil yapsa bile bir şey fark etmicek. Her yıl aynı sorular çıkıyor benzer tür de. Ben 2025 de mezuna bıraktım bu sene Uçak mühendisliğini kazanmaya odaklandım. Mezuna bıraktığım sayısal sıralama da ilk 78k . O yüzden bu sene bir bok bekleme. 2027 de adam akılı çalışarak gir

Kardeşim bu kadar kafaya takıyorsan baştan çalışacaktın bura da hiç kimse sana motivasyon konuşması yapmak zorun da değil yapsa bile bir şey fark etmicek. Her yıl aynı sorular çıkıyor benzer tür de. Ben 2025 de mezuna bıraktım bu sene Uçak mühendisliğini kazanmaya odaklandım. Mezuna bıraktığım sayısal sıralama da ilk 78k . O yüzden bu sene bir bok bekleme. 2027 de adam akılı çalışarak gir
Motivasyon konuşmasımi istiyorum reis ne alaka varsa bildiğiniz bir yöntem kesin net arttirabilecegim söylersiniz diye tavsiye istedim ne triplere girdin anlamadım inşallah kazanırsın ne diyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motivasyon konuşmasımi istiyorum reis ne alaka varsa bildiğiniz bir yöntem kesin net arttirabilecegim söylersiniz diye tavsiye istedim ne triplere girdin anlamadım inşallah kazanırsın ne diyeyim
Zaten hedefim çok yüksek değil 100k yakın bir sıralama yapsam yeter

Ortaöğretim kpss ye çalış ordan biyere kapak atarsın

Ortaöğretim kpss ye çalış ordan biyere kapak atarsın
Bakalım hocam belki 2 yıllık elektrikle ilgili bir bölümede gidebilirim ztn üniversiteden sonra kendi telefoncumuzda teknik servis olarak çalışacağım mesleki yeterlilik belgem flnda var üni olsada olmasada işim belli ama 4 yıllık elektrik elektronik mühendisliği okuyayım diyorum veya 2 yıllık elektrikle ilgili bir bölümde olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,397
Üyeler
197,450
Son üye
asdasdasds
Geri