Nasıl Altyapı getirtebilirim?

Skylar

80+
Reaksiyon skoru
1
Altyapısı olmayan bir binaya taşındık. İlk önce Türk Telekomun bayisine gidip altyapı başvurusunda bulunduk 180 gün içinde altyapı geliceğini söylediler. Bekledik ama ne gelen var ne giden. 1 yıl geçtikten sonra tekrar komşulardan imza toplayarak başvuru yaptık yine gelen olmadı. 2 yıl geçti. Bu sefer telefon üzerinden başvuru yaptık. 24 ay (2 yıl) içerisinde geliceğini söylediler. Benim hiç ümidim yok geliceğine. Bu süreci nasıl hızlandırabilirim , Mağdurum yardımcı olur musunuz?

Daha önce twitterdan yazmıştım ama hiç bişey olmadı. Aynı şeyleri söylediler.

Arkadaşın dediklerini yaptım. Pek ümidim yok daha öncede Twitter üzerinden çok kez iletişime geçtim.

Daha önce twitterdan yazmıştım ama hiç bişey olmadı. Aynı şeyleri söylediler.
Emin ol ben de bu yöntemle fiber getirecektim ama zaten TT'nin VDSL2 Altyapısına sahip olduğum için getirmediler. Sende eminim ki getirirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın dediklerini yaptım. Pek ümidim yok daha öncede Twitter üzerinden çok kez iletişime geçtim.
Telefonun açık olsun. E-Postaya yazdıysan bugün 444 0 375'ten ararlar.

Tamam önerileriniz için teşekkür ederim, geri dönüş olursa haber veririm.

Altyapısı olmayan bir binaya taşındık. İlk önce Türk Telekomun bayisine gidip altyapı başvurusunda bulunduk 180 gün içinde altyapı geliceğini söylediler. Bekledik ama ne gelen var ne giden. 1 yıl geçtikten sonra tekrar komşulardan imza toplayarak başvuru yaptık yine gelen olmadı. 2 yıl geçti. Bu sefer telefon üzerinden başvuru yaptık. 24 ay (2 yıl) içerisinde geliceğini söylediler. Benim hiç ümidim yok geliceğine. Bu süreci nasıl hızlandırabilirim , Mağdurum yardımcı olur musunuz?
İmkanı yok gelmezler
Kendimden biliyorum
Şuan benim oturduğum binada da altyapı yok
Mecbur superbox kullanıyorum
Ben 130 Tl lik paket aldım zamanında 20/10 paket şuan 300 Tl

Emin ol ben de bu yöntemle fiber getirecektim ama zaten TT'nin VDSL2 Altyapısına sahip olduğum için getirmediler. Sende eminim ki getirirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonun açık olsun. E-Postaya yazdıysan bugün 444 0 375'ten ararlar.
2 kere aradılar birinde zamanın değişkenlik gösterebileceğini söylediler yani 3 aydada gelebilir 2 haftada 1 yılda falan dedi. Diğerinde adresinizdeki bayiye sorduk bize şöyle dediler, dedi: 2021 yılında geliştirme projesi kapsamında altyapının geliceğini söylemişler. Dediğiniz gibi her hafta yazıcam. Gelişme olursa tekrar yazıcam. Teşekkür ederim.

BTK'ya internet sitesinden dilekçe yazın, 2020'de hala internet olmayan yerlerin olması tek kelimeyle rezalet.

Geri