Neler Yeni

Nasıl araba arkadaşlar alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan Ülker
Bütçe
300000
https://shbd.io/s/jVxAk7IE nasıl arkadaşlar 315 den eklemiştim 295 e indirmiş satıcısı nasıl dediğine ve eklediği expere göre bagaj dışında değişeni de yok alınır mı tam da bütçeme göre diye benim aklıma çok yattı da yine de sorayım sizlere dedim anlamadığımdan arabadan bilemiyorum fiyat iyi mi bu araca yoksa indirim istemeli miyim

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
kadir
bu araba pert.
bu fiyata 2000 model hyundai zor gelir, 2011 model i20 piyasası 450nin üzerinde.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
fiyat fazla iyi o yüzden bana da pert yada problemli gibi geldi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam araç en düşük ilan. Fiyatı da ona göre. Ağırı , perti yok. Kilometrede bağdata gitmemiş. Kozmetiklerine takılma
Şu arabayı sağlam bir ustaya göster motoru güzel derse bence alınırlığı var. Aylardır araba arıyorsun bu piyasadan canın sıkılmıştır anlıyorum.
Arka kapının değişmesi veya sağ ön çamurluğun değişmesi benim için aşırı bir şey farketmez ama şase kafası ve podye işlemli yazıyor. Uyguna alıp uyguna satacağını bil birde motorunda sorun olmasın yeter benim için. İtecekler ve sibop kontrol yazmış ne var bilmiyorum ama bu biraz şüphelendirdi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tekrardan söylüyorum senin için bir şey değişecek mi bilmiyorum ama bütçeden bir tık kısıp Şanlıurfadan araba alma

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Hocam araç en düşük ilan. Fiyatı da ona göre. Ağırı , perti yok. Kilometrede bağdata gitmemiş. Kozmetiklerine takılma
Şu arabayı sağlam bir ustaya göster motoru güzel derse bence alınırlığı var. Aylardır araba arıyorsun bu piyasadan canın sıkılmıştır anlıyorum.
Arka kapının değişmesi veya sağ ön çamurluğun değişmesi benim için aşırı bir şey farketmez ama şase kafası ve podye işlemli yazıyor. Uyguna alıp uyguna satacağını bil birde motorunda sorun olmasın yeter benim için. İtecekler ve sibop kontrol yazmış ne var bilmiyorum ama bu biraz şüphelendirdi
Arabanın sütunlarında sağlam macun var.
Bu araba PERT
1707676835962.png

nın

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dolandırıcı hissiyatı aldım
Ekspertiz dahi yazamayan adamda dolandırıcılık ruhu varsa nasıl bir ruh merak ettim. Urfadaki araçlar böyle bence normal. Fiyat için demiyorum temizlik ve hasarları hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan Ülker
bu araba pert.
bu fiyata 2000 model hyundai zor gelir, 2011 model i20 piyasası 450nin üzerinde.
Eyvallah hocam doğrusu bütçem dahilinde baktığım araçlarda hiç 2012 model gelmedi o yüzden bir şüphelendim işte ama bir umut dedik :(

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
ben olsam urfadan araç almam

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arabanın sütunlarında sağlam macun var.
Bu araba PERT
Alıntıyı görüntüle
nın
Kayıt olarak perti veya ağırı yok yazdım. Araca yapılan ekspertizden sağlam bir araba olmadığını anlayabiliyorum. Podyesi işlemli aracın çamurluğu mu düzelecek? Kapıların hiç birinde punta izi kalmamış
Hiçbir çizgi diğer çizgiyi takip etmiyor
Arabanun urfada toplanması bunlara bakmayı gerektirmiyor. Urfada sağlam araç yok zaten.
Bu çevrenin kaportacılarının da nasıl iş yaptığını biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan Ülker
Tekrardan söylüyorum senin için bir şey değişecek mi bilmiyorum ama bütçeden bir tık kısıp Şanlıurfadan araba alma
Abicim Urfa dışında alamıyorum maalesef yani ben anlamıyorum çevremde öyle sizler gibi arabayı gördüğü gibi röntgenini çekende yok maalesef o yüzden hani diyemiyorum işte Ankara’da şu araba hemen gideyim alayım mecburen Urfa’dan alacağım ama dur bakalım ne zaman

Top Bottom