nasıl bir ekran kartı tercih etmeliyim ?

KaraCaddy

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar merhaba ilk defa bir forum sitesinde yer alıyorum yardımınız çok önemli benim için bu sistemi toplamak istiyorum
ama içindeki ekran kartını bulmak biraz sıkıntılı daha doğrusu biraz araştırdım üretimi kalkmış galiba yani bu ana kartı değiştirmek istiyorum.

değiştirmek istediğim ana kart : sapphire rx 590 nitro+ 8gb special edition
bunun yerini alabilecek bunun bi tık üstüde olur fark etmez sizden ricam sistemin kaldırabileceği bir anakart önerir misiniz? ?

arkadaşlar merhaba ilk defa bir forum sitesinde yer alıyorum yardımınız çok önemli benim için bu sistemi toplamak istiyorum
ama içindeki ekran kartını bulmak biraz sıkıntılı daha doğrusu biraz araştırdım üretimi kalkmış galiba yani bu ana kartı değiştirmek istiyorum.

bunun yerini alabilecek bunun bi tık üstüde olur fark etmez sizden ricam sistemin kaldırabileceği bir anakart önerir misiniz? ?
Değiştirmek istediğin sey sanırım anakart değil ekran kartı degilmi ?

Dostum Eski oyunlarda nvidianın optimizaysonu daha iyi fakat amd ekran kartında aynı performansı alamıyorsun eski oyunlarda. Yok ben eski oyun oynamam diyorsan kesinlikle amd almanı öneririm. Amd benim favorimdir ama ısınma falan yapıyor diyorlar ben öyle bir şeyle karşılaşmadım.

Gtx 1660ti düşünebilirsiniz fiyatına göre.

Düşük Bütçe: RX 570, Orta Seviye:GTX 1660 Super veya RTX 2060, Yüksek Seviye: RX 5700 XT veya RTX 2070 Super. Bunlar şu anda piyasanın en iyileri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,652
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri