GorkemCetkny
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Telefonun sesini kıs çok bakma fln demenize gerek yok.Onun dışında ne yapmam gerek Ders çalışırken birden başka bir sey yaparken buluyorum kendimi ?
Bu biraz alışkanlık meselesi. Eğer önceden ders çalışma tecrüben yoksa bunları yaşaman çok normal. Ara ara gidersin ama kafaya takma bir süre sonra düzelebilir. Tekli seans olarak ders çalışma süreni her geçen gün arttırmaya bak ufak ufak.Telefonun sesini kıs çok bakma fln demenize gerek yok.Onun dışında ne yapmam gerek Ders çalışırken birden başka bir sey yaparken buluyorum kendimi ?
Usta tek derste değil oyun fln da oynayamiyorum.Canım sıkılıyor odaklanamıyorum.Ders çalışırken kendimi motive fln zor ediyorum.Demek ki ders çalışmak istemiyorsunki bi anda dersi bırakıyorsun. Dersleri zevkli hale getirebilirsin bir şekilde ya. Bazıları şey diyor müzikle daha iyi odaklanıyorum çalışıyorum dene istersen
İlişki durumunda kötü birşeyler mi oldu kanka aklıma bu geldi direkUsta tek derste değil oyun fln da oynayamiyorum.Canım sıkılıyor odaklanamıyorum.Ders çalışırken kendimi motive fln zor ediyorum.
İlişkim yok, olmasında şuan.Ailevi problemler geçmişte yaşadığım şeyler fln zorluyor.Bir de yks fln var.İlişki durumunda kötü birşeyler mi oldu kanka aklıma bu geldi direk
Oda sessiz zatende giren çıkan çok oluyor.Sessiz ve sakin bir odada çalışabilirsiniz.
Ders çalışırken girmemelerini isteyebilirsiniz.Oda sessiz zaten de giren çıkan çok oluyor.
İsteksemde dinlemiyorlar.Ders çalışırken girmemelerini isteyebilirsiniz.
O zaman kendinizi o şekilde alıştırmanız gerekmekte, yapacak bir şey yok.İsteksemde dinlemiyorlar.![]()
Şehir içinde bulunan sessiz bir kütüphane veya park/ormanlık alana çıkmayı deneyin. Hem temiz hava iyi gelecektir.İsteksemde dinlemiyorlar.![]()