Nasıl çok daha iyi odaklanabilirim?

Reaksiyon skoru
60
Telefonun sesini kıs çok bakma fln demenize gerek yok.Onun dışında ne yapmam gerek Ders çalışırken birden başka bir sey yaparken buluyorum kendimi ?

Demek ki ders çalışmak istemiyorsunki bi anda dersi bırakıyorsun. Dersleri zevkli hale getirebilirsin bir şekilde ya. Bazıları şey diyor müzikle daha iyi odaklanıyorum çalışıyorum dene istersen

Telefonun sesini kıs çok bakma fln demenize gerek yok.Onun dışında ne yapmam gerek Ders çalışırken birden başka bir sey yaparken buluyorum kendimi ?
Bu biraz alışkanlık meselesi. Eğer önceden ders çalışma tecrüben yoksa bunları yaşaman çok normal. Ara ara gidersin ama kafaya takma bir süre sonra düzelebilir. Tekli seans olarak ders çalışma süreni her geçen gün arttırmaya bak ufak ufak.
Ciddi olduğunu düşünüyorsan bir psikoloğa görün. Yada psikiyatrist sana ilaç tedavisi veya ek gıda önerebilir.

Demek ki ders çalışmak istemiyorsunki bi anda dersi bırakıyorsun. Dersleri zevkli hale getirebilirsin bir şekilde ya. Bazıları şey diyor müzikle daha iyi odaklanıyorum çalışıyorum dene istersen
Usta tek derste değil oyun fln da oynayamiyorum.Canım sıkılıyor odaklanamıyorum.Ders çalışırken kendimi motive fln zor ediyorum.

Sessiz ve sakin bir odada çalışabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,283
Üyeler
174,109
Son üye
Fhummox
Geri