Kas gelişmi öneririm diyetler gibi verip almazsınız kaslar metabloizmayı ciddi hızlandırıyor kalori yakmıda aynı şekilde motorun bakımı enerji harcar yoksa deponunkimi kaslardurduğu yerde yakıyorlar tabi çalısınca daha fazla. yaşlılığınızda bile kilo sorunu çekmezseniz tabi kasları koruyabilirsenizKas yığını gibi durduğumu söylediğin için çok teşekkürler ama kıyafetin altı seni üzebilir. Yüze gelecek olursak profil fotoğrafımdakinin sakalsız ve hafif genç hali.
Zayıflamadan yağlar nasıl gidecek?Kas gelişmi öneririm diyetler gibi verip almazsınız kaslar metabloizmayı ciddi hızlandırıyor kalori yakmıda aynı şekilde motorun bakımı enerji harcar yoksa deponunkimi kaslardurduğu yerde yakıyorlar tabi çalısınca daha fazla. yaşlılığınızda bile kilo sorunu çekmezseniz tabi kasları koruyabilirseniz
1 ayda çok büyük bir şey bekleme. vücudun sıklaşmasından bahsediyorumHiç de doğru düzgün spor yapan bir insan değilimdir. 1 aya toparlayabileceksem başlarım hemen.
Gıdığı nasıl gördün? Kollarım çok da yağlı değil sanıyordum. Evet göğüs epey yağlı. Sırtı nasıl anladın? simit çok şükür yüksek seviyede değil. Bu arada kaç kilo duruyorum. Boyum 175.gıdık var yanak var göbek var kollarda yağlanma mevcut jinekomasti zımbırtısını hiç karıştırmayacağım göğüsde de bolca yağlanma var , aynı şekilde sırt da kötü durumda , tişörtten fazla belli olmuyor ama yüksek ihtimal simitte var anlayacağın kilolusun bu şekilde mutluysan ve kafana takmıyorsan kendi seçimin devam et ama fit görünmek istiyorsan (özellikle kızlara karşıbence kilo vermelisin
ben 4 yıldır fitness yapıyorum kanka anlamam normalGıdığı nasıl gördün? Kollarım çok da yağlı değil sanıyordum. Evet göğüs epey yağlı. Sırtı nasıl anladın? simit çok şükür yüksek seviyede değil. Bu arada kaç kilo duruyorum. Boyum 175.
81-89 arası diye tahmin ediyorumBu arada kaç kilo duruyorum. Boyum 175.
kolun kaslı değil yağlı gözüküyor , yani ben bir erkeğim ben ne desem hoş , konu başkasına gelince salla gitsin takma kafaya diyorum ama ben kilolu olduğum sıralar çok kafama takıyordum halen de formumu korumak için antrenman yapıyorum bu bende takıntı haline geldi , sen bunu bir de kızlara sor88 kiloyum resimde zaten. O kadar kötü müyüm sence. Kolum kaslı görünüyor sanıyordum.
Benim çoğu arkadaşım gerçek kilomu duyunca şaşırıyorlar. Kızlarda aynı şekil ama hiç kilomdan ötürü bi tepki gelmedi.kolun kaslı değil yağlı gözüküyor , yani ben bir erkeğim ben ne desem hoş , konu başkasına gelince salla gitsin takma kafaya diyorum ama ben kilolu olduğum sıralar çok kafama takıyordum halen de formumu korumak için antrenman yapıyorum bu bende takıntı haline geldi , sen bunu bir de kızlara sor
İştw bunları yaparken zayıflayacaksın agarlık çalış kardio yapZayıflamadan yağlar nasıl gidecek?
Spora git erit kanka kolların çok pürüzsüz bu arada iyi bir şey çıkar.Sizce kilolu muyum? Nereleri eritmem lazım?