Neler Yeni

Nasıl iş bulabilirim

knwsg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Pelin Duru
14 yaşındayım nasıl bir iş bulabilirim bilmiyorum ailemin biraz sıkıntısı olduğu için kendim çalışıp para kazanmak istiyorum adanada yaşıyorum işitme engelim var

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ekrem
Boş ver çalışmayı sağlığına bir çözüm bul git farklı farklı doktorlara sonra bir işe bakarsın sağlık herşeydir ama diyorsan ben çalışıcam sorabilirsin abi eleman arıyormusun diye bazen ilanlar oluyor bazı yerlerde sor

knwsg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Pelin Duru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş ver çalışmayı sağlığına bir çözüm bul git farklı farklı doktorlara sonra bir işe bakarsın sağlık herşeydir ama diyorsan ben çalışıcam sorabilirsin abi eleman arıyormusun diye bazen ilanlar oluyor bazı yerlerde sor
abi valla cihazım var yine az çok duyabiliyorum ameliyat oldum zaten yaşıma uygun iş bulamıyorum ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ekrem
Hocam sizin yaşınıza hiç bir iş uygun değil en fazla tekstilde ortacı olursunuz ki bende denedim ağır bir iş ustanız kızacaktır sen okuyorsan okumama bak anlıyorum durumunu ama ülke bulaşmaya yer arıyor herkes sinirden yapılmış gibi

knwsg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Pelin Duru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin yaşınıza hiç bir iş uygun değil en fazla tekstilde ortacı olursunuz ki bende denedim ağır bir iş ustanız kızacaktır sen okuyorsan okumama bak anlıyorum durumunu ama ülke bulaşmaya yer arıyor herkes sinirden yapılmış gibi
açıktan okuyorum abi o yüzden evde boş boş oturmak yerine yapacak iş arıyorum işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ekrem
Ekonomik durumunuz test kitabı almaya yetiyorsa al çalış boş boş oturmaktan iyidir iş konusunda ise iş bulursun dediğim gibi eleman lazımmı diye sor etrafındaki tekstil lokanta gibi yerlere ama hepsi ufak hatanda kızacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca abi deme gerek yok 15 yaşındayım

Son düzenleme:
Top Bottom