Neler Yeni

Nasıl Kilo Alabilirim?

Hasan344

80+ Gold
Sabahları kahvaltıda bol bol ekmek ile bal ye. Yemek yerken çok sıvı tüketme. Bol bol muz alıp ye. Fazla fazla kuruyemiş ye. Çok sağlıklı olmaz bu şekilde ama ben böyle 1 ayda 62'den 66 kiloya çıktım.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Sabahları kahvaltıda bol bol ekmek ile bal ye. Yemek yerken çok sıvı tüketme. Bol bol muz alıp ye. Fazla fazla kuruyemiş ye. Çok sağlıklı olmaz bu şekilde ama ben böyle 1 ayda 62'den 66 kiloya çıktım.
Vücudumda yağ çok az zaten yağlanma yapması da sorun değil ona da ihtiyaç var. Ekmek de aksine az yerim genelde. Yiyince tıkanıyorum ekmek falan. Yemekleri de ekmeksiz yiyorum veya az ekmekle yiyorum bitirebilmek için. Kuru yemiş de yerim genelde yağlı olanlardan. Kuru yemiş tıkanıklık yapmıyor ama o yönden iyi.
Deneyeceğim bunu da teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yemek ye kardeşim 👍
Hergün yiyorum işe yaramıyor.:D

KATİPv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan E
Kardeşim bende eskilerden çok zayıftım yeri geldi gainer de kullandım ama yok kardeşim yok bunları bırak miden bulanana kadar yemek yiyeceksin ekmek yiyeceksin. Bunlara ek olarak gece yatmadan önce cici bebe yiyebilirsin süt ile (ağırlık yapar, yağlandırır.) Ama işin ana kaynağı yemek yiyeceksin miden bulanacak yeri geldiğinde yine yiyeceksin zamanla miden genişlediğinde doymayacağın için kilonu da koruyacaksın. Spora gidersen çok daha iyi olur güzel bir beslenme ile temiz kilo alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yusufcan Koçkaya
Daha önce çok zayıf olup da kilo almayı başarmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne yemek ne yapmak lazım nasıl alınır kilo?
Gün içinde neredeyse hiç hareket etmiyorum ufak tefek yürüyüşler dışında. Herkesin yediği yemeği de yiyorum ama sonuç aynı.
Deneyimli arkadaşların bir formülü var mıdır?
Bana kilo aldırabilen olursa hayır duacınız olurum hatta iban atın para gönderirim veya iyisinden bir klavye mouse ne bileyim kulaklık falan hediye ederim.
gece abur cubur ye öğünlerinde biraz sık kendini ve daha çok ye bazı insanlar kilo alamıyor doğuştan öyleyse sporla tryhard bir şekilde alman gerekebilir

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Kardeşim bende eskilerden çok zayıftım yeri geldi gainer de kullandım ama yok kardeşim yok bunları bırak miden bulanana kadar yemek yiyeceksin ekmek yiyeceksin. Bunlara ek olarak gece yatmadan önce cici bebe yiyebilirsin süt ile (ağırlık yapar, yağlandırır.) Ama işin ana kaynağı yemek yiyeceksin miden bulanacak yeri geldiğinde yine yiyeceksin zamanla miden genişlediğinde doymayacağın için kilonu da koruyacaksın. Spora gidersen çok daha iyi olur güzel bir beslenme ile temiz kilo alırsın
Cici bebe karışım yöntemlerini deneyeceğim teşekkürler. Biraz yiyince tıkanıyorum ve işte oradan sonra yersem mide bulantısı oluyor ve işte çıkarmaya gelebiliyor direkt. Dediğin gibi tıkanana kadar yemeyi denedim önceleri ve hep reaksiyon verdim. Tıkanana kadar yemek yerine daha az doygunluk hissi verip yüksek kalorili yiyecekler lazım aslında.

Erken yatarsan ve bolca yersen bak alıyon mu almıyon mu
Sorun bolca yemekte zaten. İstesem de yiyemiyorum tepki veriyor vücut. Direkt çıkarmaya çalışıyor.

Dippy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yaman YILMAZ
Cici bebe karışım yöntemlerini deneyeceğim teşekkürler. Biraz yiyince tıkanıyorum ve işte oradan sonra yersem mide bulantısı oluyor ve işte çıkarmaya gelebiliyor direkt. Dediğin gibi tıkanana kadar yemeyi denedim önceleri ve hep reaksiyon verdim. Tıkanana kadar yemek yerine daha az doygunluk hissi verip yüksek kalorili yiyecekler lazım aslında.

Sorun bolca yemekte zaten. İstesem de yiyemiyorum tepki veriyor vücut. Direkt çıkarmaya çalışıyor.
Doktora gittin mi

• Beğen

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Shake yöntemini deneyeceğim teşekkürler üstteki arkadaş da önerdi cici bebe ile.

Biraz kilo alabilsem zaten spor da yapacağım da 57 kilo ile spor mu yapılır. Bi 65 falan olsa da yapsak.
öyle bi mentalitede olma
spor 30kg olsan da yapılır, nacizane tavsiyem en yakın zamanda başla

metemrc61

80+
bir obez nasıl besleniyorsa öyle beslen (sakın yanlışlıkla obez olma gördüğüm gibi zorbalarım)

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
bir obez nasıl besleniyorsa öyle beslen (sakın yanlışlıkla obez olma gördüğüm gibi zorbalarım)
Obezler yiyip yiyip doygunluk hissine ulaşamıyor. Sorun bende de bu hisse çok çabuk ulaşmam.

metemrc61

80+
Obezler yiyip yiyip doygunluk hissine ulaşamıyor. Sorun bende de bu hisse çok çabuk ulaşmam.
YE ASLAN YE SADECE YE ZARGANA OLMAK İSTEMİYORSAN YE

reis ye da işte sadece ye kabızlıktan muzdarip olana kadar ye (obez olma!)

• Beğen
Top Bottom