Vücudumda yağ çok az zaten yağlanma yapması da sorun değil ona da ihtiyaç var. Ekmek de aksine az yerim genelde. Yiyince tıkanıyorum ekmek falan. Yemekleri de ekmeksiz yiyorum veya az ekmekle yiyorum bitirebilmek için. Kuru yemiş de yerim genelde yağlı olanlardan. Kuru yemiş tıkanıklık yapmıyor ama o yönden iyi.Sabahları kahvaltıda bol bol ekmek ile bal ye. Yemek yerken çok sıvı tüketme. Bol bol muz alıp ye. Fazla fazla kuruyemiş ye. Çok sağlıklı olmaz bu şekilde ama ben böyle 1 ayda 62'den 66 kiloya çıktım.
Hergün yiyorum işe yaramıyor.Yemek ye kardeşim
gece abur cubur ye öğünlerinde biraz sık kendini ve daha çok ye bazı insanlar kilo alamıyor doğuştan öyleyse sporla tryhard bir şekilde alman gerekebilirDaha önce çok zayıf olup da kilo almayı başarmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne yemek ne yapmak lazım nasıl alınır kilo?
Gün içinde neredeyse hiç hareket etmiyorum ufak tefek yürüyüşler dışında. Herkesin yediği yemeği de yiyorum ama sonuç aynı.
Deneyimli arkadaşların bir formülü var mıdır?
Bana kilo aldırabilen olursa hayır duacınız olurum hatta iban atın para gönderirim veya iyisinden bir klavye mouse ne bileyim kulaklık falan hediye ederim.
Cici bebe karışım yöntemlerini deneyeceğim teşekkürler. Biraz yiyince tıkanıyorum ve işte oradan sonra yersem mide bulantısı oluyor ve işte çıkarmaya gelebiliyor direkt. Dediğin gibi tıkanana kadar yemeyi denedim önceleri ve hep reaksiyon verdim. Tıkanana kadar yemek yerine daha az doygunluk hissi verip yüksek kalorili yiyecekler lazım aslında.Kardeşim bende eskilerden çok zayıftım yeri geldi gainer de kullandım ama yok kardeşim yok bunları bırak miden bulanana kadar yemek yiyeceksin ekmek yiyeceksin. Bunlara ek olarak gece yatmadan önce cici bebe yiyebilirsin süt ile (ağırlık yapar, yağlandırır.) Ama işin ana kaynağı yemek yiyeceksin miden bulanacak yeri geldiğinde yine yiyeceksin zamanla miden genişlediğinde doymayacağın için kilonu da koruyacaksın. Spora gidersen çok daha iyi olur güzel bir beslenme ile temiz kilo alırsın
Sorun bolca yemekte zaten. İstesem de yiyemiyorum tepki veriyor vücut. Direkt çıkarmaya çalışıyor.Erken yatarsan ve bolca yersen bak alıyon mu almıyon mu
Doktora gittin miCici bebe karışım yöntemlerini deneyeceğim teşekkürler. Biraz yiyince tıkanıyorum ve işte oradan sonra yersem mide bulantısı oluyor ve işte çıkarmaya gelebiliyor direkt. Dediğin gibi tıkanana kadar yemeyi denedim önceleri ve hep reaksiyon verdim. Tıkanana kadar yemek yerine daha az doygunluk hissi verip yüksek kalorili yiyecekler lazım aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun bolca yemekte zaten. İstesem de yiyemiyorum tepki veriyor vücut. Direkt çıkarmaya çalışıyor.
Yağlı yemekler yiyorsan yağlı şeyler yemeGittim kan verdim her şey normal çıktı helva ye dedi.
öyle bi mentalitede olmaShake yöntemini deneyeceğim teşekkürler üstteki arkadaş da önerdi cici bebe ile.
Biraz kilo alabilsem zaten spor da yapacağım da 57 kilo ile spor mu yapılır. Bi 65 falan olsa da yapsak.
bir obez nasıl besleniyorsa öyle beslen (sakın yanlışlıkla obez olma gördüğüm gibi zorbalarım)Sabahları kahvaltıda bol bol ekmek ile bal ye. Yemek yerken çok sıvı tüketme. Bol bol muz alıp ye. Fazla fazla kuruyemiş ye. Çok sağlıklı olmaz bu şekilde ama ben böyle 1 ayda 62'den 66 kiloya çıktım.
Obezler yiyip yiyip doygunluk hissine ulaşamıyor. Sorun bende de bu hisse çok çabuk ulaşmam.bir obez nasıl besleniyorsa öyle beslen (sakın yanlışlıkla obez olma gördüğüm gibi zorbalarım)
YE ASLAN YE SADECE YE ZARGANA OLMAK İSTEMİYORSAN YEObezler yiyip yiyip doygunluk hissine ulaşamıyor. Sorun bende de bu hisse çok çabuk ulaşmam.
reis ye da işte sadece ye kabızlıktan muzdarip olana kadar ye (obez olma!)Obezler yiyip yiyip doygunluk hissine ulaşamıyor. Sorun bende de bu hisse çok çabuk ulaşmam.