spor yap biz diyet yapıyoruz ben 5 6 kilo verdim 1 ayda mı ne en iyisi yavaş yavaş vermek ve sabah 12 de kahvaltı yap ekmeği pide alma ve tost makinesinde kızart ye oğlen yemek yeme mevye ye akşam az ye 8 den sonra azına s dan başka bir şey surme.nasıl kilo verebilirim bi video fln önerir misiniz? yani yardımcı olun işte![]()
su diyeti.nasıl kilo verebilirim bi video fln önerir misiniz? yani yardımcı olun işte![]()
bunları yaparken bisiklet sürmek fln işe yarar mı yada basket oynamak havalar ısınıospor yap biz diyet yapıyoruz ben 5 6 kilo verdim 1 ayda mı ne en iyisi yavaş yavaş vermek ve sabah 12 de kahvaltı yap ekmeği pide alma ve tost makinesinde kızart ye oğlen yemek yeme mevye ye akşam az ye 8 den sonra azına s dan başka bir şey surme.
yarar .bunları yaparken bisiklet sürmek fln işe yarar mı yada basket oynamak havalar ısınıo
Bu tür bir diyet başta hipoglisemi olmak üzere baş ağrısı, mide bulantısı, bilişsel işlevde bozukluk gibi yan etkilere neden olacaktırsu diyeti.
Herşeyin bir bedeli varBu tür bir diyet başta hipoglisemi olmak üzere baş ağrısı, mide bulantısı, bilişsel işlevde bozukluk gibi yan etkilere neden olacaktır
Beyaz ekmek yiyiyor isen tatlı çok tüketiyorsan bırakabilirsin yakabildiğin kadar yemeye çalış tıka basa doyup kalkma midende sürekli boş bir yerler kalsın her fırsatta su iç ve lifli gıdalar tüketmeye özen hamurişinden uzak dur.nasıl kilo verebilirim bi video fln önerir misiniz? yani yardımcı olun işte![]()