Neler Yeni

Nasıl kilo verebilirim?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Günlük yürüyüş yap. Yapabilirsen hafif tempoda koş sonra birtakım mide hareketleri yap (yarım mekik, leg raise gibi) Hamuru, şekeri kes. Bonus olarak önereceğim 3 tane şey var.
1- Hindistan cevizi yağı (Çayın içine katabilirsin. Bazı insanların alerjisi olabiliyormuş dikkat et kullanmadan alerjin var mı yok mu diye)
2- Yeşil çay
3- Bol pul biberli (Hakiki olsun. Aktarlardan al.) yoğurt (Bunu gece yatmadan tüket. DİPNOT: Tuvalet problemi yaşayabilirsin biraz ;))

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Hafif hafif arttırarak yürüyüş yapabilirsin, eğer bazı şeyleri yemeyi seviyorsan (ekmek, poğaça, tatlı vb.) Bunları hemen kesmek yerine azar azar kesmen tavsiyemdir. Yoksa vücut enerjisiz kalır. Mesela çayına 2 çay kaşığı şeker koyuyorsun ilk başladığında 1.5 kaşık at, 2 gün sonra 1 kaşığa indir, sonra yarım kaşığa kadar düşür. En sonunda şekeri kes. Azar azar indiğin için herhangi bir yokluk hissi yaratmayacaktır. Gün içinde hafif egzersizlerle ısınarak spor yapabilirsiniz. Ama mutlaka ısının çünkü ben zamanında ısınmadan yapıyordum. Ertesi gün heryerim ağrıyordu, emin olun böyle bir şey istemezsiniz. Gerekli egzersizleri yapıp, hamur, şeker, tuz gibi şeyleri çıkarınca diyete gerek kalmadan kilonuzu verebilirsiniz. Tabi böyle diyorum diye her gün 5 pizza yemeyin. Belki 2-3 haftada bir yapabilirsiniz sonuçta sizde insansınız. Akşamları yoğurt yiyin ve yatmadan önce su için, bol bol su için. Ayrıca bu benim tavsiyemdir; eczanelerde ingiliz karbonatı satılır. Bu karbonattan alıp her akşam içtiğiniz suya çeyrek çay kaşığı atıp şeker gibi karıştırın ve onu için. Onunda yararı oluyor. İyi günler, iyi forumlar diliyorum!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,669
Üyeler
166,978
Son üye
Doğanyumak
Top Bottom