Neler Yeni

Nasıl kilo verebilirim?

Dexes

80+ Bronze
Arkadaşlar 155 boyum yanlış hatırlamıyorsam da 70-75 de kilom var 5 hafta sonra köye gideceğiz bu süre için de kaç kg verebilirim? Bu arada hergün yürüyüş yapıyorum yürüyüş yapmadığım bir gün yok. yaş 14

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
Ben 14 gün su diyeti yaptım 11 kilo vermiştim sonra geri aldım :/

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Bunu düşünmüyor değilim
Hocam su diyeti yaparsanız vücuttan su atarsınız sadece, ve hızlıca geri alırsınız o kiloyu, spor tavsiyemdir. Ağırlık antrenmanı falan çok önemli hit kardiyolar falan, iyi bir diyet kalori açığı. L-Karnitin de alabilirsiniz hızlı ter atarsınız sporda, veya cla alabilirsiniz susatır.

Dexes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam su diyeti yaparsanız vücuttan su atarsınız sadece, ve hızlıca geri alırsınız o kiloyu, spor tavsiyemdir. Ağırlık antrenmanı falan çok önemli hit kardiyolar falan, iyi bir diyet kalori açığı. L-Karnitin de alabilirsiniz hızlı ter atarsınız sporda, veya cla alabilirsiniz susatır.

Hocam şuan da fitness ve diyetisyene başvuramam evimizin hemen önünde bir park var orda hergün çalışsam olur mu? Geçrekten fazla boş vaktim var yani gidip 2-3 saat aralıksız çalışabilirim. Bu arada L-Karnitin pek alamam çünkü pahalı. Sadece spor yapabilir ve yememe içmeme kısıtlama getirebilirim. Ha bir de kendimce diyet o kadar.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Arkadaşlar 155 boyum yanlış hatırlamıyorsam da 70-75 de kilom var 5 hafta sonra köye gideceğiz bu süre için de kaç kg verebilirim? Bu arada hergün yürüyüş yapıyorum yürüyüş yapmadığım bir gün yok. yaş 14
Sadece yürüyüş ile olacak iş değil hocam.
-Yediğin kaloriden daha fazla kalori harcayacaksın.
-Günlük su tüketimini yap.(internetten hesaplayabilirsin.)
-Su tutan besinler yememeye özen göster.(Bunları internette bulabilirsin.)
-Tüm vücudunu çalıştırmak için egzersizlere başla.
(YouTube da fazlası ile var.)
-Yağ yakmaya fayda sağlayan besinler tüketebilirsin.(biber, tarçın,kahve...)
-Son olarak maydanoz suyu kaynatıp içebilirsin.
(Maydanozu su dolu bir cezveye koyup ısıt.Ardından üzerine limon sık.Günlük 1 bardak yeterlidir.Tadını büyük ihtimalle sevmeyeceksin.Ama iyi zayıflatıyor.Bunu 1 yıl boyunca çeşitli nedenlerden içtim.Zayıflattığını o zaman gördüm.)

Verebileceğimiz tavsiyeler bunlar.
İnternet bilgi deryası.
Güvenilir kaynaklardan daha fazlasını öğrenebilirsin.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Hocam inanin bana bu is %70 diyet %30 spor, oncelikle kalori acigi yapacaksiniz ornegin gunde almaniz gereken miktar 2400 kalori ise 1400-1900 civari kalori alacaksiniz, diyetinizde yag ve karbonhidrat da olacak ve bolca su iceceksiniz ki vucut bi kendini temizlesin. Gunluk yag yakan 30 dakikalik antremanlar + hit kardiyo sonrasi eger yag orani fazla bir insansaniz bir kac haftaya gorursunuz etkilerini zaten.

Dexes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece yürüyüş ile olacak iş değil hocam.
-Yediğin kaloriden daha fazla kalori harcayacaksın.
-Günlük su tüketimini yap.(internetten hesaplayabilirsin.)
-Su tutan besinler yememeye özen göster.(Bunları internette bulabilirsin.)
-Tüm vücudunu çalıştırmak için egzersizlere başla.
(YouTube da fazlası ile var.)
-Yağ yakmaya fayda sağlayan besinler tüketebilirsin.(biber, tarçın,kahve...)
-Son olarak maydanoz suyu kaynatıp içebilirsin.
(Maydanozu su dolu bir cezveye koyup ısıt.Ardından üzerine limon sık.Günlük 1 bardak yeterlidir.Tadını büyük ihtimalle sevmeyeceksin.Ama iyi zayıflatıyor.Bunu 1 yıl boyunca çeşitli nedenlerden içtim.Zayıflattığını o zaman gördüm.)

Verebileceğimiz tavsiyeler bunlar.
İnternet bilgi deryası.
Güvenilir kaynaklardan daha fazlasını öğrenebilirsin.

Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam inanin bana bu is %70 diyet %30 spor, oncelikle kalori acigi yapacaksiniz ornegin gunde almaniz gereken miktar 2400 kalori ise 1400-1900 civari kalori alacaksiniz, diyetinizde yag ve karbonhidrat da olacak ve bolca su iceceksiniz ki vucut bi kendini temizlesin. Gunluk yag yakan 30 dakikalik antremanlar + hit kardiyo sonrasi eger yag orani fazla bir insansaniz bir kac haftaya gorursunuz etkilerini zaten.

Teşekkürler

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ben 14 gün su diyeti yaptım 11 kilo vermiştim sonra geri aldım :/
Vücudu aç bırakırsan vücut daha fazla yağ üretir. o yüzden hızlı geri aldın. Çokta iyi değil o su diyetleri.

Kate^^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kate Sanalın Kraliçesi
dengeli beslen uyku düzenine dikkat et spora başla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular