Ben 14 gün su diyeti yaptım 11 kilo vermiştim sonra geri aldım :/
Hocam su diyeti yaparsanız vücuttan su atarsınız sadece, ve hızlıca geri alırsınız o kiloyu, spor tavsiyemdir. Ağırlık antrenmanı falan çok önemli hit kardiyolar falan, iyi bir diyet kalori açığı. L-Karnitin de alabilirsiniz hızlı ter atarsınız sporda, veya cla alabilirsiniz susatır.Bunu düşünmüyor değilim
Hocam su diyeti yaparsanız vücuttan su atarsınız sadece, ve hızlıca geri alırsınız o kiloyu, spor tavsiyemdir. Ağırlık antrenmanı falan çok önemli hit kardiyolar falan, iyi bir diyet kalori açığı. L-Karnitin de alabilirsiniz hızlı ter atarsınız sporda, veya cla alabilirsiniz susatır.
Sadece yürüyüş ile olacak iş değil hocam.Arkadaşlar 155 boyum yanlış hatırlamıyorsam da 70-75 de kilom var 5 hafta sonra köye gideceğiz bu süre için de kaç kg verebilirim? Bu arada hergün yürüyüş yapıyorum yürüyüş yapmadığım bir gün yok. yaş 14
Sadece yürüyüş ile olacak iş değil hocam.
-Yediğin kaloriden daha fazla kalori harcayacaksın.
-Günlük su tüketimini yap.(internetten hesaplayabilirsin.)
-Su tutan besinler yememeye özen göster.(Bunları internette bulabilirsin.)
-Tüm vücudunu çalıştırmak için egzersizlere başla.
(YouTube da fazlası ile var.)
-Yağ yakmaya fayda sağlayan besinler tüketebilirsin.(biber, tarçın,kahve...)
-Son olarak maydanoz suyu kaynatıp içebilirsin.
(Maydanozu su dolu bir cezveye koyup ısıt.Ardından üzerine limon sık.Günlük 1 bardak yeterlidir.Tadını büyük ihtimalle sevmeyeceksin.Ama iyi zayıflatıyor.Bunu 1 yıl boyunca çeşitli nedenlerden içtim.Zayıflattığını o zaman gördüm.)
Verebileceğimiz tavsiyeler bunlar.
İnternet bilgi deryası.
Güvenilir kaynaklardan daha fazlasını öğrenebilirsin.
Hocam inanin bana bu is %70 diyet %30 spor, oncelikle kalori acigi yapacaksiniz ornegin gunde almaniz gereken miktar 2400 kalori ise 1400-1900 civari kalori alacaksiniz, diyetinizde yag ve karbonhidrat da olacak ve bolca su iceceksiniz ki vucut bi kendini temizlesin. Gunluk yag yakan 30 dakikalik antremanlar + hit kardiyo sonrasi eger yag orani fazla bir insansaniz bir kac haftaya gorursunuz etkilerini zaten.
Vücudu aç bırakırsan vücut daha fazla yağ üretir. o yüzden hızlı geri aldın. Çokta iyi değil o su diyetleri.Ben 14 gün su diyeti yaptım 11 kilo vermiştim sonra geri aldım :/
dengeli beslen uyku düzenine dikkat et spora başla