Nasıl mining yapabilirim

Reaksiyon skoru
11
YouTube'da uzun zamandır madencilikle ilgili videolar izliyorum ve ben de bu işe girmeye karar verdim. Bu nedenle bu konuyu açmak istedim. Bazı kişiler, kişisel bilgisayarlarına lolMiner gibi programlar kurarak Bitcoin madenciliği yapıyor. Bazılarının ise sadece ekran kartı var ve bu şekilde madencilik yapıyorlar. Öncelikle, ben hangi yöntemi tercih etmeliyim? Sadece ekran kartıyla madencilik nasıl yapılır? Ayrıca, tek bir ekran kartıyla madencilik yapmak mümkün mü? Bu durum zarar ettirir mi ve faturama etkisi nasıl olur? Yanıtlarınızı bekliyorum.

YouTube'da uzun zamandır madencilikle ilgili videolar izliyorum ve ben de bu işe girmeye karar verdim. Bu nedenle bu konuyu açmak istedim. Bazı kişiler, kişisel bilgisayarlarına lolMiner gibi programlar kurarak Bitcoin madenciliği yapıyor. Bazılarının ise sadece ekran kartı var ve bu şekilde madencilik yapıyorlar. Öncelikle, ben hangi yöntemi tercih etmeliyim? Sadece ekran kartıyla madencilik nasıl yapılır? Ayrıca, tek bir ekran kartıyla madencilik yapmak mümkün mü? Bu durum zarar ettirir mi ve faturama etkisi nasıl olur? Yanıtlarınızı bekliyorum.
dur orda dostum önce parayı görelim

Zararın dibini görürsün sadece elektrik faturasıyla

çalışmıyor'san tavsiyem bu işe girme batma olasılığı da var en azından cebinde paran olmuş olur yani bir ekmek alamiyacak bir duruma gelirsin tabi bu bir tavsiye istediğini yapmak'da özgürsün
Sanırım sizin dediğinize uyacağım çevremde şuan kimse bu işi tavsiye etmiyor

3 yıl geç kaldın knk

Mining 2020-2021 arasında yapılırdı şuanda hiçbir anlamı kalmadı. Ekran kartının yorulmasına ve elektrik faturasının fazla gelmesine değmez çok zarar edersin. Adamlar bir ara ring kuruyordu 16 tane gtx 1650 ile mining felan diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,575
Üyeler
186,507
Son üye
Vinesync
Geri