ben oyun yapmak istiyom 3d bi oyun nası yapabilirim oyunumu her platforma çıkarcam kosnol telefon tbalet bilgisayar falan nası yapcam oyun
Zor iş knkben oyun yapmak istiyom 3d bi oyun nası yapabilirim oyunumu her platforma çıkarcam kosnol telefon tbalet bilgisayar falan nası yapcam oyun
ama başlangıç işleri neler meselaZor iş knk
Ne tür bir oyun yapmayı planlıyorsun ?ama başlangıç işleri neler mesela
3d bi online araba oyunuNe tür bir oyun yapmayı planlıyorsun ?
Merhaba, Oyun yapmak için gerekli şeyleri listeledim.ben oyun yapmak istiyom 3d bi oyun nası yapabilirim oyunumu her platforma çıkarcam kosnol telefon tbalet bilgisayar falan nası yapcam oyun
oyun motoru olarak öneriniz nedir pekiMerhaba, Oyun yapmak için gerekli şeyleri listeledim.
- Oyun Motoru
- Oyun Motorunla kullanacağın dil yani C# Veya C++ eğer C# kullanırsan UNITY kullanmak mantıklı olacaktır. Eğer C++ kullanırsan Unreal Engine bilmen gerek.
Oyun yapabilmek için bunlar gerekli. Ve modeller unutmadan söyleyeyim
ben oyun yapmak istiyom 3d bi oyun nası yapabilirim oyunumu her platforma çıkarcam kosnol telefon tbalet bilgisayar falan nası yapcam oyun
Bu hangi kodlama dilinin basit geldiğini düşünüyorsan değişir. Benim fikrimi soracak olursan da Unreal Engine.oyun motoru olarak öneriniz nedir peki
unrela engine hangi dili kullanıyorBu hangi kodlama dilinin basit geldiğini düşünüyorsan değişir. Benim fikrimi soracak olursan da Unreal Engine.
C++unrela engine hangi dili kullanıyor
c++unrela engine hangi dili kullanıyor