Neler Yeni

Nasıl para biriktirebilirim?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
5000 TL biriktirme hedefim var, haftalık 150 TL'den fazla para elime geçmiyor. Okulda yemek yemeden hepsini atsam bile uzun sürüyor birikmesi. Nasıl hızlı bir şekilde para biriktirebilirim?

(2023 - 23 mart güncelleme: 1,5 ay önce bu konuyu açmıştım elektro gitar almak için para biriktirmeyi planlıyordum, yemedim içmedim elime ne geçdiyse biriktirdim, 5000 TL olmadı ama yaklaşık 3000 TL biriktirip istediğim gitarımı aldım, bir şeyi isteyip çabalayınca oluyor.)

Son düzenleme:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok gitar çalmak istiyorsan ve durumun müsait değisle bunun için ki değil, klasik gitarı hedef bellemeni öneririm. 1000-2000 liralık fiyat skalası mevcut.
Benim derdim elektro :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Biliyorum ama her istediğimiz olmuyor. Bir alternatif olarak söyledim. Ha benim param olsa ben yine klâsik alırım. Bilmiyorum daha çok hoşuma gidiyor. Daha romantik.
Benim romantizm anlayışım metal çalıp bağırmak.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Benim romantizm anlayışım metal çalıp bağırmak.
Hocam hevesini kırmak istemem ama pahalı bir hobi. Ben zamanında 350tl gibi bir fiyata gitar ve amfi aldım, galiba hayatımın yatırımını yapmışım. Eğer tasarım programları vs biliyorsan bu işten biraz para kazanabilirsin. Onun dışında okulla beraber para kazanmak zor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam hevesini kırmak istemem ama pahalı bir hobi. Ben zamanında 350tl gibi bir fiyata gitar ve amfi aldım, galiba hayatımın yatırımını yapmışım. Eğer tasarım programları vs biliyorsan bu işten biraz para kazanabilirsin. Onun dışında okulla beraber para kazanmak zor.
Para kazanmak için değil yalnızca hobi için çalmak istiyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
al sat işine girebilirsin mobilye ev eşyaları telefon vs bunlar çok hızlı satılıyor döküntü bir şey alıp tamir edip satabilirsin vs elinde fazladan pc bisiklet kullanmadığın herhangi bir eşyayı satabilirsin
Beceremem ki o işleri lisede okuyorum :D

milenix

80+ Gold
5000 TL biriktirme hedefim var, haftalık 150 TL'den fazla para elime geçmiyor. Okulda yemek yemeden hepsini atsam bile uzun sürüyor birikmesi. Nasıl hızlı bir şekilde para biriktirebilirim?
ya yatırım yapacaksın ya para kazanabileceğin iş yapacaksın

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Beceremem ki o işleri lisede okuyorum :D
bende lisede okuyordum telefon aldım 2700 tl 3700 tl den sattım gitar aldım

daha düşük miktar ile yaparsın zamanla üzerine koya koya büyütürsün istanbul yakınlarındaysan daha çok ilan denk gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya yatırım yapacaksın ya para kazanabileceğin iş yapacaksın
bu bütçe ile çok yatırım yapabileceğini sanmıyorum yapar ama yaptığı yatırımın uçması birden değerlenmesi gerekiyor

Top Bottom