Neler Yeni

Nasıl para biriktirebilirim?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Hocam benim bilgim yok sadece para biriktirip sonra bakmayı düşünüyordum ama bu attığınız çok güzel duruyor sesinede baktım youtube'tan bunu alacağım muhtemelen başlangıç için süper gözüküyor.
Aynen hocam size yardımcı olduğum için sevindim siz amfi almayı planlıyor musunuz eğer onun hakkında da pek bir fikriniz yoksa şöyle söyliyeyim amfi olmadan çok az ses çıkıyor klasik gitarlara göre (klasiklerde fazla çıkmasının sebebi ortada ki boşluğu ses ordan yankılanıyo gibi bir şeyler oluyo işte anlarsınız elektro gitarda direkt gövdenin içi dolu olduyğu için sadece tellerden ses çıkıyor) amfilerde 1500 den başlıyor güzel bir amfi almak isterseniz

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@FronX Harley Benton ST62 nasıl sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen hocam size yardımcı olduğum için sevindim siz amfi almayı planlıyor musunuz eğer onun hakkında da pek bir fikriniz yoksa şöyle söyliyeyim amfi olmadan çok az ses çıkıyor klasik gitarlara göre (klasiklerde fazla çıkmasının sebebi ortada ki boşluğu ses ordan yankılanıyo gibi bir şeyler oluyo işte anlarsınız elektro gitarda direkt gövdenin içi dolu olduyğu için sadece tellerden ses çıkıyor) amfilerde 1500 den başlıyor güzel bir amfi almak isterseniz
Amfi almayı planlıyordum

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
@FronX Harley Benton ST62 nasıl sizce?

Amfi almayı planlıyordum
st 62 nin hangi modeli? link olarak atar mısınız

Hocam bir de bir şey söyliyeyim almanyadan ürün alırken ürünün 150 euroyu aşmaması gerekiyor yani fiyat +30 euro olarak hesaplarsanız max 120 euroluk bir gitar baksanız iyi olur diğer türlü ekstra izin belgesi falan almanız gerekiyor ve çok yüksek fiyatta vergi geliyor

amfi yi türkiyeden alın derim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
st 62 nin hangi modeli? link olarak atar mısınız

Hocam bir de bir şey söyliyeyim almanyadan ürün alırken ürünün 150 euroyu aşmaması gerekiyor yani fiyat +30 euro olarak hesaplarsanız max 120 euroluk bir gitar baksanız iyi olur diğer türlü ekstra izin belgesi falan almanız gerekiyor ve çok yüksek fiyatta vergi geliyor

amfi yi türkiyeden alın derim
ST-20'yi amfili set şeklinde almayı planlıyordum. Kargoyla birlikte 163 Euro oluyor, kargo parası dahil mi 150 euro olayına?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
ST-20'yi amfili set şeklinde almayı planlıyordum. Kargoyla birlikte 163 Euro oluyor, kargo parası dahil mi 150 euro olayına?
dahil hocam alıcağınız ürün 120 olsa iyi olur hem amfiyi ordan almanızı tavsiye etmem türkiye de daha iyilerini bulursunuz

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
dahil hocam alıcağınız ürün 120 olsa iyi olur hem amfiyi ordan almanızı tavsiye etmem türkiye de daha iyilerini bulursunuz
Anladım, şimdi ben 120 euro'luk gitarı alınca kaç TL vergi öderim sizce? ÖTV fiyatı falanda olacak mı?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
5000 TL biriktirme hedefim var, haftalık 150 TL'den fazla para elime geçmiyor. Okulda yemek yemeden hepsini atsam bile uzun sürüyor birikmesi. Nasıl hızlı bir şekilde para biriktirebilirim?
paranız olsa bile ailenize bağlı benimkiler gerçekk anlamla kriz onların kafalarına göre internette kolay gösteriyorlar hayat ise öyle böyle zor. Klasiğim var elektro ya geçmek istiyorum gitar hocam bile demişki klasikla başla elektro ya geçesrsin değil bu başka bir seviye önce klasikle başlanıyormuş sonra akustik sonra elektro olcakmış yani elektro dan önce akustik lazımmış daha bi çok bir şey demiş çıldıracam ya neyse aklımda bir sürü para kazanmak için şeyler var şu an çalışıyorum baya kendim alacağım.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
paranız olsa bile ailenize bağlı benimkiler gerçekk anlamla kriz onların kafalarına göre internette kolay gösteriyorlar hayat ise öyle böyle zor. Klasiğim var elektro ya geçmek istiyorum gitar hocam bile demişki klasikla başla elektro ya geçesrsin değil bu başka bir seviye önce klasikle başlanıyormuş sonra akustik sonra elektro olcakmış yani elektro dan önce akustik lazımmış daha bi çok bir şey demiş çıldıracam ya neyse aklımda bir sürü para kazanmak için şeyler var şu an çalışıyorum baya kendim alacağım.
Anladım hocam umarım alırsınız istediğinizi fakat elektro'ya başlamak için önce klasik veya akustik öğrenme olayı hikayeden ibaret.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
çalışabilirsin veya katıl bize.
1676371399537.jpeg

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Letrion ve @FronX hocam bende elektro gitar sesi seviyorum, fakat amfi tam olarak ne işe yarıyor zorunlu mu?
Hocam klasik ve akustik gitarın ortasında boşluk olduğu için ses oradan yankılanarak çıkıyor fakat elektro gitar için amfi ya da ses kartı olan bir kulaklık gerekli, bağlamanız gerekiyor yani.

Amfisiz elektro gitar sesi:

Amfili elektro gitar sesi:

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Anladım, şimdi ben 120 euro'luk gitarı alınca kaç TL vergi öderim sizce? ÖTV fiyatı falanda olacak mı?
kargosuz halinin %20 si kadar ödüyorsunuz vergiyi hocam

Hocam klasik ve akustik gitarın ortasında boşluk olduğu için ses oradan yankılanarak çıkıyor fakat elektro gitar için amfi ya da ses kartı olan bir kulaklık gerekli, bağlamanız gerekiyor yani.

Amfisiz elektro gitar sesi:

Amfili elektro gitar sesi:

valla bende cloud 2 var gitarı pc ye bağlayıp bir amfi simülasyonu yüklemeniz gerekiyor onları ben de tam araştırmadım

Top Bottom