Neler Yeni

Nasıl para biriktirebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İdris Kerem ALEMDAR
İlgilendiği Kategoriler
Araç,Teknoloji,Sosyal Medya
Instagram
idriskeremalemdar
Steam
https://steamcommunity.com/id/roxantares/
Discord
! R Ø X Y И#8996
arkadaşlar kazanmak değil biriktirmek istiyor dikkat edelim lütfen. Paranı bankaya yatır cüzdanında durursa harcarsın illa o parayı banka iyidir

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,524
İsim
Oğuz Oğuz
5000 TL biriktirme hedefim var, haftalık 150 TL'den fazla para elime geçmiyor. Okulda yemek yemeden hepsini atsam bile uzun sürüyor birikmesi. Nasıl hızlı bir şekilde para biriktirebilirim?
Eğer bir ürün alacaksan kredi kartına taksitle al direk. Taksit öde. Bütün parayı tutsan bile aylık 600 yapar onun da birikmesi 8 ayı bulur. Senin alacağın şey o süreçte zamlanabilir.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Eğer bir ürün alacaksan kredi kartına taksitle al direk. Taksit öde. Bütün parayı tutsan bile aylık 600 yapar onun da birikmesi 8 ayı bulur. Senin alacağın şey o süreçte zamlanabilir.
Yaşım yetmiyor kredi kartı için, Papara ile yapsam nasıl olur aldığım parayı taksit zamanı gelmeden karta yatırırım? Ama 2. elde alabilirim sıfır olmayabilir o sıkıntı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,524
İsim
Oğuz Oğuz
Yaşım yetmiyor kredi kartı için, Papara ile yapsam nasıl olur aldığım parayı taksit zamanı gelmeden karta yatırırım? Ama 2. elde alabilirim sıfır olmayabilir o sıkıntı.
Papara da taksit yok. 18 altı isen zor. Anca karta atıp biriktirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
5000 TL biriktirme hedefim var, haftalık 150 TL'den fazla para elime geçmiyor. Okulda yemek yemeden hepsini atsam bile uzun sürüyor birikmesi. Nasıl hızlı bir şekilde para biriktirebilirim?
Bende hiç biriktiremezdim aldım açılmayan bi kumbara elime her dakika ne kadar geçtiyse attım yemedim içmedim attım yazları gerekirse babamın yanında çalıştım attım 10k ya yakın para yaptım bunun bendeki dezavantajı beni cimri yaptı artık dışarfa para harcıyamıyorum o parayı nasıl zorluklarla biriktirdiğim aklıma gelince dışarıda bişey alasım gelmiyor ve herşeyin pahalılanması çok koyuyor sen okadar çalış para hemen bitsin diye o yüzden artık harcıyamıyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Liseye gidiyorum nasıl kazanabilirim ki?
kanka bi çare bulursan bana da haber versene bayadır elektro gitar almak istiyorum ne alıcağıma kadar karar verdim araştıra araştıra bqazı kişilere sora sora ama para biriktiremiyorum elime para geçiyo gidiyorum mouse falan alıyorum para geçiyo oyun alıyorum 3.5k para lazım gitar için ne zaman elime bişey geçse bi ihtiyacım oluyo o onda bir şey alıyorum neyse bu arada ne tür bi gitar alıcaksın

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
kanka bi çare bulursan bana da haber versene bayadır elektro gitar almak istiyorum ne alıcağıma kadar karar verdim araştıra araştıra bqazı kişilere sora sora ama para biriktiremiyorum elime para geçiyo gidiyorum mouse falan alıyorum para geçiyo oyun alıyorum 3.5k para lazım gitar için ne zaman elime bişey geçse bi ihtiyacım oluyo o onda bir şey alıyorum neyse bu arada ne tür bi gitar alıcaksın
Elektro düşünüyorum bende, hangisine karar verdin?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Elektro düşünüyorum bende, hangisine karar verdin?
Elektro Stratocaster HSS almaya karar verdim Harley benton markasının
Telecasterların sesi bi tık daha çok hoşuma gitse de stratocasterlarda ki o güzel görüntü hiç birinde yok be :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telecasterların sesi bi tık daha çok hoşuma gitse de stratocasterlarda ki o güzel görüntü hiç birinde yok be :)
almanyadan alacağım bu arada gitar 2200tl 600tl kargo 500 civarı da vergisi var toplam 3200 civarı bir şey ediyor yanında çantası boyun askısı ve amfi için jak kablosu var şimdilik pcye bağlayıp çalmayı düşünüyorum alırsam iyice öğrendikten sonra da amfi alırım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

almanyadan alacağım bu arada gitar 2200tl 600tl kargo 500 civarı da vergisi var toplam 3200 civarı bir şey ediyor yanında çantası boyun askısı ve amfi için jak kablosu var şimdilik pcye bağlayıp çalmayı düşünüyorum alırsam iyice öğrendikten sonra da amfi alırım
Fena durmuyor bende alabilirim bunu, link varsa atabilirmisin?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
görüntüsü hoşuma gitti daha koyu renkte bir gitar olsun istiyorum saçma durmaması için ve siyahla koyu kırmızı gayet yakışmış bunda eğer bakmak istersen farklı renkleri de var

bir de hocam siz ne almayı planlıyordunuz stratocaster veya telecaster olarak başka türlüleride var ama genelde bu ikisi tercih ediliyor

Son düzenleme:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
görüntüsü hoşuma gitti daha koyu renkte bir gitar olsun istiyorum saçma durmaması için ve siyahla koyu kırmızı gayet yakışmış bunda eğer bakmak istersen farklı renkleri de var

bir de hocam siz ne almayı planlıyordunuz stratocaster veya telecaster olarak başka türlüleride var ama genelde bu ikisi tercih ediliyor
Hocam benim bilgim yok sadece para biriktirip sonra bakmayı düşünüyordum ama bu attığınız çok güzel duruyor sesinede baktım youtube'tan bunu alacağım muhtemelen başlangıç için süper gözüküyor.

Top Bottom