Ama ban yemek dışında gelip alanlar da olacak. Şu an her ne kadar bir çok oyuncu GTA 5'i almış da olsa haberi olmayan kişiler olacak, illaki olacak. Onlara bu tür bir şey yapmak bence hiç etik değil. Hilecilere satmak da GTA 5 Online'ı bitirecek, herkes hile açıp devam edecek kaldığı yerden. Her türlü zararlı yani.hile yapmak ne kadar doğruysa şuan isteyen herkes ücretsiz alıyor zaten hatta 3-4 tane alıyor herkes, yani ban yemediğin sürece sana ve ailene bile yetecek kadar gta 5 var
Haklı gibisin hergünde lol oynamak sıkıyor bide pencereli oynuyom gözümü ağrıtıyo 2 saaten sonra bırakıyom youtubeden milleti izlemeye devamAma ban yemek dışında gelip alanlar da olacak. Şu an her ne kadar bir çok oyuncu GTA 5'i almış da olsa haberi olmayan kişiler olacak, illaki olacak. Onlara bu tür bir şey yapmak bence hiç etik değil. Hilecilere satmak da GTA 5 Online'ı bitirecek, herkes hile açıp devam edecek kaldığı yerden. Her türlü zararlı yani.
haklısın ama şuan herkes en az 20-25 tane aldı bile çok geç yani. gta 5 online zaten hile dolu.Ama ban yemek dışında gelip alanlar da olacak. Şu an her ne kadar bir çok oyuncu GTA 5'i almış da olsa haberi olmayan kişiler olacak, illaki olacak. Onlara bu tür bir şey yapmak bence hiç etik değil. Hilecilere satmak da GTA 5 Online'ı bitirecek, herkes hile açıp devam edecek kaldığı yerden. Her türlü zararlı yani.
Ben Steam'de 1 tane GTA V e sahiptim, 1 tane daha Epic'den aldım. Abimin Steam'de de GTA V'i vardı, bedava alsana dedim "Ne uğraşıcam" dedi. Gerçekten ölücü ve hayatının, zamanının bir anlamı olmayan boş insancıklar 25 tane almış olabilir.haklısın ama şuan herkes en az 20-25 tane aldı bile çok geç yani. gta 5 online zaten hile dolu.
bende 2 tane aldım hocam uğraştırıyor, ama paraya ihtiyacı olduğu için söyledim arkadaşa yardımım dokunsun diye. Eğer istemezse diğer önerilerimi dinleyebilir.Ben Steam'de 1 tane GTA V e sahiptim, 1 tane daha Epic'den aldım. Abimin Steam'de de GTA V'i vardı, bedava alsana dedim "Ne uğraşıcam" dedi.
rŞu türklerin beleşçiliğinden gerçekten nefret ediyorum adamlar da olsa biz 1 hsap alıp oynayalım der ama biz 32. hesabı nasıl alırım diye araştırıyoruz yazık.
arkadaşı tasdiklemiyorum ama şuan ruslar kod ile 100lerce hesap alıyorŞu türklerin beleşçiliğinden gerçekten nefret ediyorum adamlar da olsa biz 1 hsap alıp oynayalım der ama biz 32. hesabı nasıl alırım diye araştırıyoruz yazık.
ben 2 tane aldım zaten hocam kendim yapmıyorum, paraya ihtiyacı var çocuğun.r
arkadaşı tasdiklemiyorum ama şuan ruslar kod ile 100lerce hesap alıyor
önerdiğin şeyi savunduguna inanamıyorum. açgözlülük bu ve hiç etik değil. üstüne üstlük hilecilere de davet çıkarıyorsunuz .hile yapmak ne kadar doğruysa şuan isteyen herkes ücretsiz alıyor zaten hatta 3-4 tane alıyor herkes, yani ban yemediğin sürece sana ve ailene bile yetecek kadar gta 5 var
evet savunuyorum sanki yolsuzluk yapıyormuşum gibi konuşma lütfen bunu bu arkadaş yapmasa da yapacaklar bunu savunuyorum yoksa herkese gidip 100 lerce hesap alın demedim. öyle düşünsem, açgözlü olsam kendim alırdım kimseye söylemezdim. düşünmeden konuşma lütfen.önerdiğin şeyi savunduguna inanamıyorum. açgözlülük bu ve hiç etik değil. üstüne üstlük hilecilere de davet çıkarıyorsunuz .
fırsatçılığin savunalacak bir yanı yok kardeşim.evet savunuyorum sanki yolsuzluk yapıyormuşum gibi konuşma lütfen bunu bu arkadaş yapmasa da yapacaklar bunu savunuyorum yoksa herkese gidip 100 lerce hesap alın demedim. öyle düşünsem, açgözlü olsam kendim alırdım kimseye söylemezdim. düşünmeden konuşma lütfen.
tamam dostum haklısın.fırsatçılığin savunalacak bir yanı yok kardeşim.