Neler Yeni

Nasıl para kazanırım

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Makale yazabiliyosan blog açabilirsin 6-7 ay düzenli yazarsan sonunda siten şekillenmey başlar, para kazanmaya başlayabilirsin.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,019
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
hile yapmak ne kadar doğruysa :) şuan isteyen herkes ücretsiz alıyor zaten hatta 3-4 tane alıyor herkes, yani ban yemediğin sürece sana ve ailene bile yetecek kadar gta 5 var :)
Ama ban yemek dışında gelip alanlar da olacak. Şu an her ne kadar bir çok oyuncu GTA 5'i almış da olsa haberi olmayan kişiler olacak, illaki olacak. Onlara bu tür bir şey yapmak bence hiç etik değil. Hilecilere satmak da GTA 5 Online'ı bitirecek, herkes hile açıp devam edecek kaldığı yerden. Her türlü zararlı yani.

gt 210

80+
Ama ban yemek dışında gelip alanlar da olacak. Şu an her ne kadar bir çok oyuncu GTA 5'i almış da olsa haberi olmayan kişiler olacak, illaki olacak. Onlara bu tür bir şey yapmak bence hiç etik değil. Hilecilere satmak da GTA 5 Online'ı bitirecek, herkes hile açıp devam edecek kaldığı yerden. Her türlü zararlı yani.
Haklı gibisin hergünde lol oynamak sıkıyor bide pencereli oynuyom gözümü ağrıtıyo 2 saaten sonra bırakıyom youtubeden milleti izlemeye devam

Muratac4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Murat salih acar
haklısın ama şuan herkes en az 20-25 tane aldı bile :) çok geç yani. gta 5 online zaten hile dolu.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
haklısın ama şuan herkes en az 20-25 tane aldı bile :) çok geç yani. gta 5 online zaten hile dolu.
Ben Steam'de 1 tane GTA V e sahiptim, 1 tane daha Epic'den aldım. Abimin Steam'de de GTA V'i vardı, bedava alsana dedim "Ne uğraşıcam" dedi. Gerçekten ölücü ve hayatının, zamanının bir anlamı olmayan boş insancıklar 25 tane almış olabilir.

Muratac4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Murat salih acar
Ben Steam'de 1 tane GTA V e sahiptim, 1 tane daha Epic'den aldım. Abimin Steam'de de GTA V'i vardı, bedava alsana dedim "Ne uğraşıcam" dedi.
bende 2 tane aldım hocam uğraştırıyor, ama paraya ihtiyacı olduğu için söyledim arkadaşa yardımım dokunsun diye. Eğer istemezse diğer önerilerimi dinleyebilir.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Şu türklerin beleşçiliğinden gerçekten nefret ediyorum adamlar da olsa biz 1 hsap alıp oynayalım der ama biz 32. hesabı nasıl alırım diye araştırıyoruz yazık.
r
Şu türklerin beleşçiliğinden gerçekten nefret ediyorum adamlar da olsa biz 1 hsap alıp oynayalım der ama biz 32. hesabı nasıl alırım diye araştırıyoruz yazık.
arkadaşı tasdiklemiyorum ama şuan ruslar kod ile 100lerce hesap alıyor

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
hile yapmak ne kadar doğruysa :) şuan isteyen herkes ücretsiz alıyor zaten hatta 3-4 tane alıyor herkes, yani ban yemediğin sürece sana ve ailene bile yetecek kadar gta 5 var :)
önerdiğin şeyi savunduguna inanamıyorum. açgözlülük bu ve hiç etik değil. üstüne üstlük hilecilere de davet çıkarıyorsunuz .

Muratac4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Murat salih acar
önerdiğin şeyi savunduguna inanamıyorum. açgözlülük bu ve hiç etik değil. üstüne üstlük hilecilere de davet çıkarıyorsunuz .
evet savunuyorum sanki yolsuzluk yapıyormuşum gibi konuşma lütfen :) bunu bu arkadaş yapmasa da yapacaklar bunu savunuyorum yoksa herkese gidip 100 lerce hesap alın demedim. öyle düşünsem, açgözlü olsam kendim alırdım kimseye söylemezdim. düşünmeden konuşma lütfen.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
evet savunuyorum sanki yolsuzluk yapıyormuşum gibi konuşma lütfen :) bunu bu arkadaş yapmasa da yapacaklar bunu savunuyorum yoksa herkese gidip 100 lerce hesap alın demedim. öyle düşünsem, açgözlü olsam kendim alırdım kimseye söylemezdim. düşünmeden konuşma lütfen.
fırsatçılığin savunalacak bir yanı yok kardeşim.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
lol de hesap satmak istiyorsan gamermarkt diye site var
sattıktan sonra da iban hesabına aktarırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri