Nasıl ucuz cayma bedeli öderim

PolatAlemdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
Şuan taahüdün bitmesine 435 gün var çatmak istediğimde 4750 TL cayma bedeli çıkartıyorlar şu paketle yenileyip 1 ay kullanıp caysam daha az ödermiyim

Ekler

• 1000025461.webp
    1000025461.webp
    141.2 KB · Hit: 42
Fiyat gayet iyi neden çıkıyorsunuz daha uyguna başka iss mi buldunuz

Türktelekomdan başka altyapın yoksa istediğin sağlayıcıya geç sorunun altyapı kaynaklı olduğu için çözülmeyecek
Bide cayma bedeliyle tehdit ediyorlar iyice ayar oldum

Şuan taahüdün bitmesine 435 gün var çatmak istediğimde 4750 TL cayma bedeli çıkartıyorlar şu paketle yenileyip 1 ay kullanıp caysam daha az ödermiyim
Daha önce bu konuda bir rella görmüştüm avukatın biri açıklıyordu işte Size dayatılan Cayma bedelini ödemek zorunda değilsiniz olumsuz hizmet vs. Alıyorsanız vs. Detayları hatırlamıyorum tavsiyem bi araştırın bu durumu

Edit: Al buldum

(YT yaz Cayma bedeli ödemedne iptal etme bir çok avukatın falan videosu çıkıyor ama bunun dediği yöntem daha iyi)

Dünyanın en pahalı ve en yavaş internet hizmetine sahibiz keşke herkes haklarını bilse şunlara ses çıkartsak bunların bi tarafları gerçekten çok kalktı yeter artık pahalı olsun peki bari ama birazda hızlı olsun takılmalar olmasın özellikle küçük şehirlerde gerçekten çok kötü bir durum ya her şey kötü bari en basiti internete ulaşım kolay olsun bıktık artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,550
Üyeler
188,951
Son üye
magdurbiri
Geri