PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 380
Bağlantı kopmaları yavaşlamalar bıktım artıkFiyat gayet iyi neden çıkıyorsunuz daha uyguna başka iss mi buldunuz
türknet 2500 e kadar cayma ödüyor sanırsamBağlantı kopmaları yavaşlamalar bıktım artık
Türktelekomdan başka altyapın yoksa istediğin sağlayıcıya geç sorunun altyapı kaynaklı olduğu için çözülmeyecekBağlantı kopmaları yavaşlamalar bıktım artık
Bide cayma bedeliyle tehdit ediyorlar iyice ayar oldumTürktelekomdan başka altyapın yoksa istediğin sağlayıcıya geç sorunun altyapı kaynaklı olduğu için çözülmeyecek
Daha önce bu konuda bir rella görmüştüm avukatın biri açıklıyordu işte Size dayatılan Cayma bedelini ödemek zorunda değilsiniz olumsuz hizmet vs. Alıyorsanız vs. Detayları hatırlamıyorum tavsiyem bi araştırın bu durumuŞuan taahüdün bitmesine 435 gün var çatmak istediğimde 4750 TL cayma bedeli çıkartıyorlar şu paketle yenileyip 1 ay kullanıp caysam daha az ödermiyim
ekip çağır baksınlar bazı sorunlar modem kaynaklıda oluyorBağlantı kopmaları yavaşlamalar bıktım artık
Tehdit değil bu kral Türktelekom seni niye tehdit etsinBide cayma bedeliyle tehdit ediyorlar iyice ayar oldum
Modemi falan yeni değiştirdimekip çağır baksınlar bazı sorunlar modem kaynaklıda oluyor
alt yapının desteklediği hız nedir ve aldığın hız neModemi falan yeni değiştirdim
Fiber Max 100/20alt yapının desteklediği hız nedir ve aldığın hız ne