🔥🔥 NAYS 1. YILA ÖZEL HEDİYE PARA KAMPANYASI 24 SAATLİK (BİTTİ) 🔥🔥

Alt limit falan getirdi ya ondan dedim. Kasım ayında alt limitsiz + hepsiburada falan dahil %15 veriyordu. Nays'ı kullananların çoğu öğrenci, onların da tekte 500TL+ harcama yapacağını zannetmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(ben yapmıyorum en azından)
500 TL alt sınır sadece Amazonda var. %10 olan e ticaret kategorisinde hep olduğu gibi alt sınır 10 TL. Tabi gönül isterdi ki Amazon'da da alt limit olmasın ama buna da şükür. Çünkü dediğim gibi önceden Amazon hiç yoktu, şu anda var.

Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre cashbackler birleşiyor. Örneğin Amazon üzerinden 500 TL'lik bir ürün alınırsa 100 TL hediye para gelecek gelecek. Üzerine %15 (75 TL) daha hediye para gelecek. Yani ürünü 325 TL'ye almış olacaksınız. Bunları müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre yazıyorum. Gelmezse benden bilmeyin. :kizginpeepo:
WhatsApp Image 2023-12-08 at 09.49.27.jpeg

Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre cashbackler birleşiyor. Örneğin Amazon üzerinden 500 TL'lik bir ürün alınırsa 100 TL hediye para gelecek gelecek. Üzerine %15 (75 TL) daha hediye para gelecek. Yani ürünü 325 TL'ye almış olacaksınız. Bunları müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre yazıyorum. Gelmezse benden bilmeyin. :kizginpeepo:
Alıntıyı görüntüle
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

ilk 400 tl derken ? daha önce alışveriş yapmış kişilere vermiyor mu ?

Screenshot_20231208_102213_Nays.jpg

ilk 400 TL derken ? daha önce alışveriş yapmış kişilere vermiyor mu ?
Daha önce online olarak 400 TL üzeri alışveriş yapmadiysaniz faydalanabilirsiniz hocam. Yani ben öyle anladım

Daha önce online olarak 400 TL üzeri alışveriş yapmadiysaniz faydalanabilirsiniz hocam. Yani ben öyle anladım
yanlış anlamışsınız. bu kampanya özelinde ilk 400 tl (tek seferde-300+100/200+200 olarak değil) harcamanıza 100tl cashback diyorlar + olarak diğer %10 olarak cashback de gelecek demiş mh.

Müşteri hizmetlerine bunu da sordum, herkes faydalanabiliyor. "İlk" yazmasının sebebi hesap başına bir kez kullanılabiliyor olması. Yani 400 TL'lik bir alışveriş yaptın diyelim, 100 TL cashback gelecek. Aynı gün bir 400 TL'lik alışveriş daha yaptıysan 100 TL daha gelmeyecek, sadece ilki için geçerli oluyor kampanya.

400'lük HB harcaması cashback beraber 325 e kadar düşüyor, bir de harca kazan dan 5 lira çıksa 320'ye 400'lük ürün. Keşke amazonda 500 alt limit olmasaydı ya :/

Müşteri hizmetlerine bunu da sordum, herkes faydalanabiliyor. "İlk" yazmasının sebebi hesap başına bir kez kullanılabiliyor olması. Yani 400 TL'lik bir alışveriş yaptın diyelim, 100 TL cashback gelecek. Aynı gün bir 400 TL'lik alışveriş daha yaptıysan 100 TL daha gelmeyecek, sadece ilki için geçerli oluyor kampanya.
Pardon hocam anladım şimdi o zaman önceden nays kullananlar da yararlanabiliyor bu kampanyadan. İyiymiş

Kampanyadan herkes yararlanabiliyormuş. Kampanya dönemi içinde tek seferde yapılacak 400tl alışveriş sayılıyormuş. 5 iş gününde paralar yatarmış.
IMG_3881.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri