desteğe yaz yardımcı oluyorlar kayıt falan açıyorlar bide 3 iş günü diyor belki cumartesi pazarı saymıyorlardır. Yarın veya salı günü gelmezse yaz istersen tabi sen bilirsin. Bende 13ünde steamden spiderman aldım 15inde cashback gelmiş ama13 Temmuz da steam indirimlerinde 500 TL lik oyun aldım 3 gün oldu cashback gelmedi ne yapmam lazım
tmm dır teşekkürler3 iş günü olması gerekiyor. Perşembe günü almışsın, Cuma ile birlikte 2 gün yapıyor. Hafta sonları sayılmadığı için bugün yani Pazartesi günü 3. gün olacak. Bugün gelecektir muhtemelen ancak gelmezse desteğe yazarsın verirler. 3 iş günü geçmeden işlem yapmıyorlar.
Daha bir iş günü geçmiş, şu an ikinci iş günündeyiz fakat daha yarım saat bile geçmedi. Üç iş günü içerisinde geliyor.13 Temmuz da steam indirimlerinde 500 TL lik oyun aldım 3 gün oldu cashback gelmedi ne yapmam lazım
Araya hafta sonu girmiş yani daha erken bence, gelir biraz daha bekle.13 Temmuz da steam indirimlerinde 500 TL lik oyun aldım 3 gün oldu cashback gelmedi ne yapmam lazım
Sanmıyorum ya ben marketten ve e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yaptım haftasonu olmasına rağmen bugün toplam 35₺ cashback geldi ayrıca bayram da telefon almıştım Hepsiburada üzerinden 250₺ cashback gelmedi 7 gün önce kayıt açtırdım hala sonuç yok yazmayı unuttuğum 13 temmuzda olan oyun alışverişi harcamasının cashback tutarı hala gelmedi salı gününe kadar bekleyeceğim bakalım ne olacak3 iş günü olması gerekiyor. Perşembe günü almışsın, Cuma ile birlikte 2 gün yapıyor. Hafta sonları sayılmadığı için bugün yani Pazartesi günü 3. gün olacak. Bugün gelecektir muhtemelen ancak gelmezse desteğe yazarsın verirler. 3 iş günü geçmeden işlem yapmıyorlar.
Bence sayılıyor yukarıda yazdığım mesajı okuyunhafta sonları iş gününden sayılmıyor bu durumu yaşamıştım
bende salıya kadar gelmezse temsilci ile görüşürümSanmıyorum ya ben marketten ve e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yaptım haftasonu olmasına rağmen bugün toplam 35₺ cashback geldi ayrıca bayram da telefon almıştım Hepsiburada üzerinden 250₺ cashback gelmedi 7 gün önce kayıt açtırdım hala sonuç yok yazmayı unuttuğum 13 temmuzda olan oyun alışverişi harcamasının cashback tutarı hala gelmedi salı gününe kadar bekleyeceğim bakalım ne olacak
Bence sayılıyor yukarıda yazdığım mesajı okuyun
müşteri hizmetleriyle konuşmuştum iş günleri sayılmıyor dedi reis yalanmı söylücemSanmıyorum ya ben marketten ve e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yaptım haftasonu olmasına rağmen bugün toplam 35₺ cashback geldi ayrıca bayram da telefon almıştım Hepsiburada üzerinden 250₺ cashback gelmedi 7 gün önce kayıt açtırdım hala sonuç yok yazmayı unuttuğum 13 temmuzda olan oyun alışverişi harcamasının cashback tutarı hala gelmedi salı gününe kadar bekleyeceğim bakalım ne olacak
Bence sayılıyor yukarıda yazdığım mesajı okuyun
3 temmuzda'daki cahsback 2 gün önce geldi. Bazen geç gelebiliyor.13 Temmuz da steam indirimlerinde 500 TL lik oyun aldım 3 gün oldu cashback gelmedi ne yapmam lazım
Yalan söylüyorsun diye bir cümle mi kurdum ? Bende daha önce müşteri hizmetleri ile konuştuğum zaman iş günleri içerisinde gelir diyorlardı ama cuma günü gece Hepsiburada üzerinden omuz / göğüs çantası aldım hatta aynı gün market alışverişi yaptım bugün iş günü olmamasına rağmen cashback geldi işte ben buradan yola çıkarak mantık yürütüyorummüşteri hizmetleriyle konuşmuştum iş günleri sayılmıyor dedi reis yalanmı söylücem