Neler Yeni

Nays hesaplarınıza 100 tl hediye para yüklenmiş mi?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
11-17 seçtim gelen giden yok.

HDogus

80+ Bronze
Hocam o ayın 8 de değil miydi? Kampanyadan yararlanamayan müşterilere 100 TL iade ettiler mi diyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cashback limitim dolmuştu. Ss yüklüyorum.
Hayır hocam alışverişten sonra 5 iş günü içerisinde yüklenecek diye yazıyordu. Anketteki oylara göre kampanya yapacaklar herhalde nabız yokluyorlar.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Hayır hocam alışverişten sonra 5 iş günü içerisinde yüklenecek diye yazıyordu. Anket” kampanya yapacaklar herhalde nabız yokluyorlar.
Bir arkadaş 400/100 kampanyasıdır o demiş. O kampanyadan yararlanamayanlara 100 tl yi iade etmiş olabilirler diyor sanırım. Ama anketten sonra geldiği için ona yordum ben bu konuyu. Destekle iletişime geçip döneceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam paranı almasınlar boşver

Hayır hocam alışverişten sonra 5 iş günü içerisinde yüklenecek diye yazıyordu. Anketteki oylara göre kampanya yapacaklar herhalde nabız yokluyorlar.
Gece geç saate bırakmıştım ve sistem çöktüğü için alışveriş yapamadım 1. Yıl kampanyasında

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Uygulama içinde karşıma bir anket çıktı. Yıl sonu alışverişinizi hangi tarihte yapacağımı sordu. Seçtiğim tarih aralığı içinde hediye para yüklemesi yapılmış hesaplarınızı kontrol edin bence. İyi forumlar.
Bana gelmiş bugün.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Bildirim gelmeyen arkadaşlar girip kontrol etsin. Bana bildirim gelmedi ama hesaba 100 tl yüklemişler

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
Uygulama içinde karşıma bir anket çıktı. Yıl sonu alışverişinizi hangi tarihte yapacağımı sordu. Seçtiğim tarih aralığı içinde hediye para yüklemesi yapılmış hesaplarınızı kontrol edin bence. İyi forumlar.
anketi bana da çıkmıştı ama kapattım anketi tekrar nasıl ankete gidicem öyle bi şansım var mı

Stayy

80+
O anket bana geldi tamda telefona uygulama yüklüyordum uygulama yüklendi şeyi geldi ekrana anketi yapamadım gir çık yaptım düzelmedi de eğer öyle bişi varsa burayı yıkarım .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,161
Üyeler
161,264
Son üye
Nawresty
Top Bottom