destek ekibine sorar mısın ? veya biz soralımHocam o anket bana birkaç gün önce geldi bugün de para yatmış hesabıma ss yükledim konuya. Muhtemelen size de seçtiğiniz aralıkta yatacak.
Hayır hocam alışverişten sonra 5 iş günü içerisinde yüklenecek diye yazıyordu. Anketteki oylara göre kampanya yapacaklar herhalde nabız yokluyorlar.Hocam o ayın 8 de değil miydi? Kampanyadan yararlanamayan müşterilere 100 TL iade ettiler mi diyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam cashback limitim dolmuştu. Ss yüklüyorum.
Sorup dönüş yaparımdestek ekibine sorar mısın ? veya biz soralım
hocam paranı almasınlar boşverSorup dönüş yaparım
Bir arkadaş 400/100 kampanyasıdır o demiş. O kampanyadan yararlanamayanlara 100 tl yi iade etmiş olabilirler diyor sanırım. Ama anketten sonra geldiği için ona yordum ben bu konuyu. Destekle iletişime geçip döneceğim.Hayır hocam alışverişten sonra 5 iş günü içerisinde yüklenecek diye yazıyordu. Anket” kampanya yapacaklar herhalde nabız yokluyorlar.
hocam paranı almasınlar boşver
Gece geç saate bırakmıştım ve sistem çöktüğü için alışveriş yapamadım 1. Yıl kampanyasındaHayır hocam alışverişten sonra 5 iş günü içerisinde yüklenecek diye yazıyordu. Anketteki oylara göre kampanya yapacaklar herhalde nabız yokluyorlar.
Bana gelmiş bugün.Uygulama içinde karşıma bir anket çıktı. Yıl sonu alışverişinizi hangi tarihte yapacağımı sordu. Seçtiğim tarih aralığı içinde hediye para yüklemesi yapılmış hesaplarınızı kontrol edin bence. İyi forumlar.
1. Yıl kampanyasında alışveriş yapmış mıydınız?Bana gelmiş bugün.
Ankete falan da denk gelmedim. Geri ödemenin anketle bi alakası yokBildirim gelmeyen arkadaşlar girip kontrol etsin. Bana bildirim gelmedi ama hesaba 100 TL yüklemişler
Evet.1. Yıl kampanyasında alışveriş yapmış mıydınız?
anketi bana da çıkmıştı ama kapattım anketi tekrar nasıl ankete gidicem öyle bi şansım var mıUygulama içinde karşıma bir anket çıktı. Yıl sonu alışverişinizi hangi tarihte yapacağımı sordu. Seçtiğim tarih aralığı içinde hediye para yüklemesi yapılmış hesaplarınızı kontrol edin bence. İyi forumlar.