Neler Yeni

Nays ile ilgili bir sorum var. Yardımcı olur musunuz?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,422
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Şimdi benim ekim ayı oyun kampanyasındaki cashback sınırı doldu. Kasım ayındaki kampanya ne zaman başlıyor? direkt gece 12 den sonra mı? yoksa 2-3 kasım gibi mi?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Şimdi benim ekim ayı oyun kampanyasındaki cashback sınırı doldu. Kasım ayındaki kampanya ne zaman başlıyor? direkt gece 12 den sonra mı? yoksa 2-3 kasım gibi mi?
Her ayın ilk günü yenileniyor.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
1-Aylık yenileniyo diye biliyom ama Emin değilim kesinlikle uzun zamandır kullanmıyorum

2-Paparada Steam Harcamalarına %5 veya %10 cash back veriyodu galiba Hatta %20 veriyodu bi ara csgo almıştım o zaman Belki yine artmıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
direk her ayın ilk günü başlıyor.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,422
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her ayın ilk günü yenileniyor.
1-Aylık yenileniyo diye biliyom ama Emin değilim kesinlikle uzun zamandır kullanmıyorum

2-Paparada Steam Harcamalarına %5 veya %10 cash back veriyodu galiba Hatta %20 veriyodu bi ara csgo almıştım o zaman Belki yine artmıştır
direk her ayın ilk günü başlıyor.
tamamdır teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Papara kullanmıyorum hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,525
Üyeler
160,855
Son üye
FurkanSahin58
Top Bottom