Bu aralar kesinlikle NAYS ama fiziksel kartı olmaması bazen problem yaratıyor. Mesela a101den alışveriş yaparken karekodla alışveriş yapabiliyorum.BIM'e gittiğimde karekodla alışveriş olmadığından NAYS kullanamıyorum. Sadece sanal diyorsan açık ara NAYS.hangi tarz bir kart sanal alışverişlerde vs daha avantajlı olur
o değişti gibi biraz. Paparanın eski olayı kalmadı. Kampanyaları çok kötü şuan. Nays'ta yüzdelik veriyor ve daha fazla veriyor şuanhepsi çeşit, ortalama olarak enpara en düzgün olanı. Nays her şeyden 3 5 veriyor, papara ise spesifik yerlerde baya % lik veriyor.
benim tercihim paparadan yana diğerlerine göre daha iyihangi tarz bir kart sanal alışverişlerde vs daha avantajlı olur
aga enpara kullanıyorum da enparanın ne artısı var paparadan tam olarak3nüde kullanmıyorum ama gördüğüm kadarıyla en yararlı Nays - Enpara - Papara şeklinde sıralayabilirim
Sadece sanalda nays daha iyi ama dışarda falan kullandığın zaman bazı yerlerde qr olmadığı için burada papara öne geçiyor.hangi tarz bir kart sanal alışverişlerde vs daha avantajlı olur
bana neredeyse 2-3 ayda bir para atıyor papara, 100₺ - 250₺ neden bilmiyorum. Müşteri kısmı da kolay çözüyor sıkıntıyı.Paparanın eski olayı kalmadı.