10 tl sınır knk 350ye 10 veriyormus1 yıllık alsam 1050tl ye ne kadar verir
Nays kazı kazan veriyor işte. Ben max. 10₺ çıkarmıştım. Çok bir şey bekleme. min. 5₺ veriyor.1 yıllık alsam 1050tl ye ne kadar verir
he 156 ya geliyor bana her ay netflix spo da 45epapara cardın yoksa almanı öneririm bu arada,yt spotify veya netflix platformlarında planından bağımsız cashback atıyor.
Hoş bi olay yani kullanmazsanda köşede dursun lazım olur.
nasıl satın alınıyor bilmiyorum. eger play store veya appstore uzerınde telefondan alma sansı varsa o sekılde cashback alırsın.Kullanan varsa bakabilir mi internette bulamadım
az veriyodu en son. netflix ıcın 20tlydı. artmadıysa asırı az dıger kartlara gore.papara cardın yoksa almanı öneririm bu arada,yt spotify veya netflix platformlarında planından bağımsız cashback atıyor.
Hoş bi olay yani kullanmazsanda köşede dursun lazım olur.
hocam ben papara kullanıyorum şahsen varsa kart öneriniz bekliyorumnasıl satın alınıyor bilmiyorum. eger play store veya appstore uzerınde telefondan alma sansı varsa o sekılde cashback alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
az veriyodu en son. netflix ıcın 20tlydı. artmadıysa asırı az dıger kartlara gore.
nays netflix spotify yuzde 50 verıyor 100tlye kadar. sipay amazon youtube netflıx spotıfy yuzde 60 verıyor ama hepsı toplam max 100tl ayrı ayrı degıl. papara cok cok az verıyor. mesela ben full paket netflıx alıyorum 100 tl gerı odeme ıle 230 olanpaket 130 a gelıyor ama papara 20 tl verse ne vermese nehocam ben papara kullanıyorum şahsen varsa kart öneriniz bekliyorum