Neler Yeni

Naystan herkese 50 TL (+18)

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Forumdan link atıncada olmuyor sanırım bu arada ben kaydolurken bı arkadaşın linkiyle kaydoldum olmadı

WhatsAppdan başka birini kayıt ettim saniyesinde geldi(kodu gönderene geldi sadece ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben müşteri temsilcisine kadar geldim adınıza banka hesabı yoksa işlem yapamayız dedi kapattı görüntülü konuşma yapıyor
Önceki konumda bana geliyordu hocam naysta bir şey var sanırım

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Forumdan link atıncada olmuyor sanırım bu arada ben kaydolurken bı arkadaşın linkiyle kaydoldum olmadı

WhatsAppdan başka birini kayıt ettim saniyesinde geldi(kodu gönderene geldi sadece ama)

Ben müşteri temsilcisine kadar geldim adınıza banka hesabı yoksa işlem yapamayız dedi kapattı görüntülü konuşma yapıyor
haydaaaaa

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

İş bankası hesabını mı kastetti başka bir hesap mı?

Çünkü yanlış hatırlamıyorsam 2 seçenek sunuluyordu birinde kendine ait banka hesabından para atıyorsun diğerinde kimliğinin ön ve arka tarafını taratıp görüntülü görüşme yapıyorsun

Aga ATM'den sim kart ban kaldırmayı biliyormusun ?
Daha geçenlerde yaşadım ama müşteri temsilcisiyle beraber yaptım ATM'den nasıl yapılır bilmiyorum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İş bankası hesabını mı kastetti başka bir hesap mı?

Çünkü yanlış hatırlamıyorsam 2 seçenek sunuluyordu birinde kendine ait banka hesabından para atıyorsun diğerinde kimliğinin ön ve arka tarafını taratıp görüntülü görüşme yapıyorsun
Bilmiyorum ben konuşmadım annemin adına açtım o konuştu herhangi bi banka veya kredi kartınız varmı demişti ama yoktu

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet

siliyoruz o zaman hocam

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,170
İsim
Oğuz Oğuz
Nays müşteri kaydını tamamlayana
50 TL veriyor

Bilmeyenler için iş bankasına ait ön ödemeli uygulama olan nays papara tosla gibi geri ödeme ve indirim kampanyalarıyla biliniyor güvenilirlik açısından endişeniz olmasın

Alıntıyı görüntüle

İsteyene özelden referans linkimi atabilirim referans başı 10 TL veriyor
Ben tıkladım şubeye git diyor.

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilmiyorum ben konuşmadım annemin adına açtım o konuştu herhangi bi banka veya kredi kartınız varmı demişti ama yoktu
Bende hiç böyle şeyler olmadı kutuları tikledim kimliği tarattım NFC ile kimlik çipini tarattım görüntülü görüşme yaptım hesap onaylandı ücret hesabınıza cuma günü geçecek dediler

Ben tıkladım şubeye git diyor.
Kaydı tamamladıktan sonra mı dedi? Bendede öyle oldu müşteri temsilcisi hata mesajının önemi yok kampanya kazanımları cuma günleri yatırlıyor dedi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,170
İsim
Oğuz Oğuz
Bende hiç böyle şeyler olmadı kutuları tikledim kimliği tarattım NFC ile kimlik çipini tarattım görüntülü görüşme yaptım hesap onaylandı ücret hesabınıza cuma günü geçecek dediler

Kaydı tamamladıktan sonra mı dedi? Bendede öyle oldu müşteri temsilcisi hata mesajının önemi yok kampanya kazanımları cuma günleri yatırlıyor dedi
Daha basar basmaz dedi. Ana menüye attı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,170
İsim
Oğuz Oğuz
Daha bu sabah yaptım hocam aceba şuan görüntülü sohbet için mesaide çalışan yok diye mi olmuyor?

Hesap sizinse olur
Bende dun öğlen denemiştim.

Top Bottom