Adınıza vadesiz hesap açılıyor kullanmazsanız kapanmaz bir zararı yok yinede temsilciyle görüşüp kapattırabilirsiniziş bankası hesabı açıyo kullanmasam kapanırmı ne olur istemiyorum iş bankası hesabı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yoksa sanal hesap gibi bişemi açıyo
yardımcı olurmusunuz
Hocam ben de kaydolmak istiyorum ama kafama takılan bir şey var işbankası müsterisi olunca benden ekstra aidat falan alıcsk mı kart ya da başka bir şey olucak mı cunku neye onay versem başka bir sey için ekstra imza istiyor papara ya kayıt olurken boyle degildiO zaman naysı açınca direkt hesap bağlama gibi bir şey çıkması lazım ben bugün iş bankası müşterisi olduğum için halihazırda hesabı olanların bu işleme nasıl devam edeceğini bilmiyorum uygulama içinden müşteri temsilcisine yazarsınız yardımcı olurlar
Kaydolurken uygulamayı linkten açıp kaydolmazsanız referans geçerli olmaz
Yok hocam hiçbir kesinti vs olmazHocam ben de kaydolmak istiyorum ama kafama takılan bir şey var işbankası müsterisi olunca benden ekstra aidat falan alıcsk mı kart ya da başka bir şey olucak mı cunku neye onay versem başka bir sey için ekstra imza istiyor papara ya kayıt olurken boyle degildi
Olabilir hocam zaten müşteri tanıma programı adı altında iş bankası müşterisi yapıyorlarİş bankası kullanıcısıyım ve Nays'ı indirip giriş yaptım. İlk yatırıma 10 Lira veriyordu onu aldım ama 50 TL alamıyorum. Zaten İş bankası kullandığım için onaylamama gerek olmuyor olabilir mi?
Önceden İş bankası kullanıcıları yararlanamıyormuş. Destek ile konuştum öyle söyledi.Olabilir hocam zaten müşteri tanıma programı adı altında iş bankası müşterisi yapıyorlar
Ref alayım hocam 10 lirada olsa kazanın
Benim param geçti hocamHediye parası hesaba geçen var mı? Müşteri temsilcisi ile konuştum hediye para işlemleri Cuma günleri yapıldığı söylendi.
KötüymüşÖnceden İş bankası kullanıcıları yararlanamıyormuş. Destek ile konuştum öyle söyledi.
Link üzerinden indirdim umarım geçerli olur[