İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
ref varmı
ref varmı
Görüntülü konuşma sabah 9 ve gece 12 arasında geçerliymiş bunun dışında cihazla alakalı olabilir diyorDesteğe bi sorayım
Bi ara bu doğrulama olayı hiç yoktu bildirimlerde gözükmüyorsa para gönder diyip ss atar mısınız?Benim bildirimlerde görünmüyor. Acaba zaten tamamladım mı? Geçen alışveriş yapmıştım. Sadece para yükleyip almıştım ama.
Selam, iş bankası müşterisiyim ama Nayslı değildim, demin üye oldum ancak 50tl falan hiç bir yerde bahsetmiyor? Sadece ilk ödemede 10tl verecez diye bir reklam var? yardımcı olurmusunuz?Bi ara bu doğrulama olayı hiç yoktu bildirimlerde gözükmüyorsa para gönder diyip ss atar mısınız?
Aynısı şuan bendede var yapı Kredi müşterisi olamıyorsun şubeye git diyorDaha basar basmaz dedi. Ana menüye attı.
Kendi adına kartın varsa devam et sen bende yok diye uğraşmadım(reşit değilim 3 tane nays hesabı açtım kendi hesabımı ebeveyinime bağladım para yüklesem çekemiycem orası saçma xd )siliyoruz o zaman hocam
Hocam kaydolduğumda bendede çıkmadı alışveriş yaptım sonra çıktıSelam, iş bankası müşterisiyim ama Nayslı değildim, demin üye oldum ancak 50tl falan hiç bir yerde bahsetmiyor? Sadece ilk ödemede 10tl verecez diye bir reklam var? yardımcı olurmusunuz?
Selam, iş bankası müşterisiyim ama Nayslı değildim, demin üye oldum ancak 50tl falan hiç bir yerde bahsetmiyor? Sadece ilk ödemede 10tl verecez diye bir reklam var? yardımcı olurmusunuz?
Hocam kaydolduğumda bendede çıkmadı alışveriş yaptım sonra çıktı
Zaten paylaş kazan konum ana konu olduğu için atmıştım ama sileyim yinede zaten gelen giden yok referanslar bozulmuşAna konu olmadığı sürece referans link paylaşmak yasak diye biliyorum.
O paylaş kazandı hocam 250'den 100'e çektiler bu kayıt tamamlama hediyesiönceden 200tl idi ekonomi o kadar mı kötüleşti la
paylaş kazan değil kimlik doğrulamaydı hocam kendim yaptığımdan biliyorumO paylaş kazandı hocam 250'den 100'e çektiler bu kayıt tamamlama hediyesi
Vay arkadaş ekonomi bankaları bile vurmuşpaylaş kazan değil kimlik doğrulamaydı hocam kendim yaptığımdan biliyorum