Naystan herkese 50 TL (+18)

Forumdan link atıncada olmuyor sanırım bu arada ben kaydolurken bı arkadaşın linkiyle kaydoldum olmadı

WhatsAppdan başka birini kayıt ettim saniyesinde geldi(kodu gönderene geldi sadece ama)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben müşteri temsilcisine kadar geldim adınıza banka hesabı yoksa işlem yapamayız dedi kapattı görüntülü konuşma yapıyor
Önceki konumda bana geliyordu hocam naysta bir şey var sanırım

Forumdan link atıncada olmuyor sanırım bu arada ben kaydolurken bı arkadaşın linkiyle kaydoldum olmadı

WhatsAppdan başka birini kayıt ettim saniyesinde geldi(kodu gönderene geldi sadece ama)

Ben müşteri temsilcisine kadar geldim adınıza banka hesabı yoksa işlem yapamayız dedi kapattı görüntülü konuşma yapıyor
haydaaaaa

İş bankası hesabını mı kastetti başka bir hesap mı?

Çünkü yanlış hatırlamıyorsam 2 seçenek sunuluyordu birinde kendine ait banka hesabından para atıyorsun diğerinde kimliğinin ön ve arka tarafını taratıp görüntülü görüşme yapıyorsun

Aga ATM'den sim kart ban kaldırmayı biliyormusun ?
Daha geçenlerde yaşadım ama müşteri temsilcisiyle beraber yaptım ATM'den nasıl yapılır bilmiyorum

İş bankası hesabını mı kastetti başka bir hesap mı?

Çünkü yanlış hatırlamıyorsam 2 seçenek sunuluyordu birinde kendine ait banka hesabından para atıyorsun diğerinde kimliğinin ön ve arka tarafını taratıp görüntülü görüşme yapıyorsun
Bilmiyorum ben konuşmadım annemin adına açtım o konuştu herhangi bi banka veya kredi kartınız varmı demişti ama yoktu

siliyoruz o zaman hocam

Nays müşteri kaydını tamamlayana
50 TL veriyor

Bilmeyenler için iş bankasına ait ön ödemeli uygulama olan nays papara tosla gibi geri ödeme ve indirim kampanyalarıyla biliniyor güvenilirlik açısından endişeniz olmasın

Alıntıyı görüntüle

İsteyene özelden referans linkimi atabilirim referans başı 10 TL veriyor
Ben tıkladım şubeye git diyor.

Bilmiyorum ben konuşmadım annemin adına açtım o konuştu herhangi bi banka veya kredi kartınız varmı demişti ama yoktu
Bende hiç böyle şeyler olmadı kutuları tikledim kimliği tarattım NFC ile kimlik çipini tarattım görüntülü görüşme yaptım hesap onaylandı ücret hesabınıza cuma günü geçecek dediler

Ben tıkladım şubeye git diyor.
Kaydı tamamladıktan sonra mı dedi? Bendede öyle oldu müşteri temsilcisi hata mesajının önemi yok kampanya kazanımları cuma günleri yatırlıyor dedi

Bende hiç böyle şeyler olmadı kutuları tikledim kimliği tarattım NFC ile kimlik çipini tarattım görüntülü görüşme yaptım hesap onaylandı ücret hesabınıza cuma günü geçecek dediler

Kaydı tamamladıktan sonra mı dedi? Bendede öyle oldu müşteri temsilcisi hata mesajının önemi yok kampanya kazanımları cuma günleri yatırlıyor dedi
Daha basar basmaz dedi. Ana menüye attı.

Daha bu sabah yaptım hocam aceba şuan görüntülü sohbet için mesaide çalışan yok diye mi olmuyor?

Hesap sizinse olur
Bende dun öğlen denemiştim.

Geri