Neler Yeni

nazi aksesuarlarını nerden bulabilirim?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
baktım heryere ama sadece kitaplar falan var, ben kolye küpe falan arıyorum.
takanlar var internette ama nerden alıyolar??
Ergenlik çaglarımız 2010 gibi benim de ergen arkadaş senin gibi özenmişti nazilere. Almanlara falan ulaşmış adamlar ırkçı oldugu için küfür edip aşagılamış o günden sonra naziligi bırakmıştı :D

Krull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
kruull krulll
O bu değilde çok güzel lan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyum çarlığa.

Son düzenleme:

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Ergenlik çaglarımız 2010 gibi benim de ergen arkadaş senin gibi özenmişti nazilere. Almanlara falan ulaşmış adamlar ırkçı oldugu için küfür edip aşagılamış o günden sonra naziligi bırakmıştı :D
Aynen öyle işte burada nazilere hayranlık duyan arkadaşlar bunu idrak edemiyor. Neo-Naziler tarafından 60'lı yıllardan bu yana yüzlerce Türk, sırf etnik kökenlerinden dolayı Avrupa'da katledildi. Ki bu günümüzde de devam ediyor. Sen neo nazi birine çok iyi yaptınız Yahudileri ne güzel öldürdünüz desen yüzüne tükürüp pis türk diye aşağılarlar ve seni oradan kovarlar. Bunu en iyi Avrupa'da neo nazi şiddeti görmüş veya bir yakını neo naziler tarafından öldürülmüş gurbetçi yurttaşlarımız anlar.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Sen ve diğer kızgın emo atan arkadaşlar için ufak bir düzeltme yapayım , "Yahudileri öldürmek" derken şuan ki gibi alçaklardan bahsediyordum.
Yazdıklarında haklı olabilirsin fakat "Yahudileri öldürmek" derken sence sadece "Alçak" Yahudiler mi öldürüldü o zaman ?

Rammstein

80+ Silver
Bulamadım ama aklıma şey geldi; Kalem kutuma svastika çizdiğim için müdürden azar işitmiştim :D

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
nazi karşıtı koministler stalin in katliamlarını bilmiyor galiba

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaş sanırım naziler için masum ölümler elinin kiridir falan yazmış bence anlamayan sizsiniz. Sonradan da yazı paylaşmış. Burada ne aşağılama ne ince söz falan yok.
La konunun benle ne alakasi var ben baska birine yazmisim :)

Top Bottom