Uğraşma hiçelimde 2gb ekran kartları var kazımı en verimli olan kripto para ve nasıl kurulucağını gösteren video ve makale atabilir misiniz ?
Ethernum için evet ama başka "koyun" kazılırMining için en az 6gb gerekli diye biliyorum
Bu işin zarar edilecek bir yanı yok, kartın yorulur o olur en fazla. Hiç uğraşma ver kartını 4000 e, 2200 e 5500XT alırsın paran cebine kalır. Onunlada Bitcoin alırsın 3X yaparsın ytd. Oradan yatırımcı olarak yürürsün. Bak tek kart satma işiyle geleceğini çizdim.Ya bu konuları gördükçe eth kasasım geliyor ama zarar ederim diye ise girmeye korkuyorum
Dogecoin de dene şansını benim içimde yükseleceğine dair bi his var yani bi 25 yıl saklarsın sonrasında zenginsinelimde 2gb ekran kartları var kazımı en verimli olan kripto para ve nasıl kurulucağını gösteren video ve makale atabilir misiniz ?
eth mining için öyle başka coin kazabilirMining için en az 6gb gerekli diye biliyorum
5500xt ikinci elden ise ben ikinci ele bulaşmak hiç istemiyorum ama satıp 0 bulabilirsem o fiyatlara bir göze alırım bunuBu işin zarar edilecek bir yanı yok, kartın yorulur o olur en fazla. Hiç uğraşma ver kartını 4000 e, 2200 e 5500XT alırsın paran cebine kalır. Onunlada Bitcoin alırsın 3X yaparsın ytd. Oradan yatırımcı olarak yürürsün. Bak tek kart satma işiyle geleceğini çizdim.![]()
Sıfırı piyasada bol ya, 2.4 e var bir sürü. 10MH/S vermiş çünkü Radeon Ayarlarından Bilgi işlem modunu açmamışsındır. Doğru ayarları yapsan en en az 32MH/S. Ben olsam satardım ki öylede yaptım. 3.3 e 580 i satıp 1000 liraya tek fan 570 aldım. Pek bir performans farkı da yok.5500xt ikinci elden ise ben ikinci ele bulaşmak hiç istemiyorum ama satıp 0 bulabilirsem o fiyatlara bir göze alırım bunu
Ya da kendi kartımla yapsam zarar etmez mi? En son yaptığımda 10mh gibi çıkmıştı oc uv bilmiyorum çünkü