Neler Yeni

Ne yapacağım bilmiyorum

skrapy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bilal Yahya
Yukarıdaki arkadaşlar gayet güzel açıklamış aslında, bu durumları bu yaşta yaşayan tek kişi sen değilsindir emin ol hepimiz benzerlerini o yaşlarda yaşamışızdır.
Elinde olmayan şeyler için kaygılanmayı bırak bence de dostum tipim , burnum vb. bunlar yerine elinde olan şeyleri düşünebilirsin.
Beni sevmeyeceğini düşünüyorum , keşke şöyle böyle konuşsaydım diye düşünmene de gerek yok hislerinden eminsen kendini kasmadan hata yapmaktan korkmadan şansını denemen lazım çünkü düz mantık olarak bakarsak denersen kızla ilişkin olabilme ihtimali var ama denemezsen şu an ki gibi ilişkin olmayacak bu dediğime karşılık ama reddederse arkadaş olarakta konuşamam diyebilirsin ama bir şeyler hissettiğin birine ona hislerini açıklamadan arkadaşlık sürdürmek ne kadar doğru olur?
En nihayetinde kafanı bu düşüncelerden toplayıp kendine bakman lazım dostum ileride bu anları hatırladıkça yüzünde bir tebessüm oluşacak zaten. İşler en kötü senaryoda bitse bile tecrübe kazanırsın her zaman.

Umarım sana bu yazdıklarımızla azda olsa faydamız dokunur.
Her birinizin mesajı benim için çok değerli emin olun en yakınlarıma anlatamadiğim sıkıntılarıma cevap oluyorsunuz teşekkürler

turkey404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yafes
Yav boşver be reis gel ot gibi yaşıyoruz zaten aşk meşk işleri sana bana gelmez.

skrapy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bilal Yahya
Arkadaşlar kızın sevgilisi varmış bitti bitmek zorunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
beytullah
İlgilendiği Kategoriler
konu dışı
Ağabeylerim ablalarım sosyal bir insanımdır ama dertlerimi dile getiremem en basit derdimi anlatırken gözümden yaş gelir bu huyumdan utanıyorum. Dertlerimi forumlarda ki insanlara anlatabiliyorum anlatmak iyi hissettiriyor zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.. Kendimi yakışıklı bulmadığını hatta kendimden nefret eder derecesine geldiğimi dile getirmeliyim ortalama bir tipim var hatta tipimdeki ana kusur burnum büyük değil ama kemerli önden gayet iyiyim ama yandan bakınca çok üzülüyorum. Neyse konu bu değil. Lise öğrencisiyim ve bir kızdan hoşlanıyorum Instagram'da yazmayı denedim konuştuk bir süre beni yanlış anlamasın diye genelde onu darlamazdım konuşmayı ben bitirirdim. Okulda bana bazen iyi davranıyor bazende görmezden geliyor bu belirsizlik beni perişan ediyor kendisi Batı Trakyalı. İstemsizce Yunanistan'a bir sempatim olmaya başladı onun dinlediği müziklerde onu buluyorum sanki aklımdan tam çıktı derken okulda bir hareket yapıyor aklıma kazanıyor uykumu kaçırıyor. İnsanlara gereksiz bağlandığımın farkındayım ama nasıl vazgeçebilirim bilmiyorum. Okulda tahtaya kalktığımda bana bol bol soru soruyor diğerlerine sormadığı kadar bazen bana şaka yapıyor veya gülümsüyor. Bazende tam aksine umudumu kırıyor görüldü atıyor priw hesabına istek atmıştım direkt reddetmişti bekletmemisti bile evet bazılarınız bana ahmak vesaire diyecek ama niye bu kadar bağlandığımı bende bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum uykumu kaçırıyor resmen ve beni asla sevmeyecegini düşünerek kendimi suçluyorum yakışıklı olsaydım onla konuşmam daha kolay olacaktı veya ona karşı konuşmalarım keşke şöyle yapsaydim dediğim şeyler geceleri beni uyutmuyor lütfen yardım edin saygı ve sevgilerimle okuduğunuz için teşekkürler.
1000 saatten uzun süre multiplayer oyun oyna hiçbir şeyin kalmaz.Forum artık pskiyatriye döndü gelen geçen dert anlatma peşinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Erdem
Ağabeylerim ablalarım sosyal bir insanımdır ama dertlerimi dile getiremem en basit derdimi anlatırken gözümden yaş gelir bu huyumdan utanıyorum. Dertlerimi forumlarda ki insanlara anlatabiliyorum anlatmak iyi hissettiriyor zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.. Kendimi yakışıklı bulmadığını hatta kendimden nefret eder derecesine geldiğimi dile getirmeliyim ortalama bir tipim var hatta tipimdeki ana kusur burnum büyük değil ama kemerli önden gayet iyiyim ama yandan bakınca çok üzülüyorum. Neyse konu bu değil. Lise öğrencisiyim ve bir kızdan hoşlanıyorum Instagram'da yazmayı denedim konuştuk bir süre beni yanlış anlamasın diye genelde onu darlamazdım konuşmayı ben bitirirdim. Okulda bana bazen iyi davranıyor bazende görmezden geliyor bu belirsizlik beni perişan ediyor kendisi Batı Trakyalı. İstemsizce Yunanistan'a bir sempatim olmaya başladı onun dinlediği müziklerde onu buluyorum sanki aklımdan tam çıktı derken okulda bir hareket yapıyor aklıma kazanıyor uykumu kaçırıyor. İnsanlara gereksiz bağlandığımın farkındayım ama nasıl vazgeçebilirim bilmiyorum. Okulda tahtaya kalktığımda bana bol bol soru soruyor diğerlerine sormadığı kadar bazen bana şaka yapıyor veya gülümsüyor. Bazende tam aksine umudumu kırıyor görüldü atıyor priw hesabına istek atmıştım direkt reddetmişti bekletmemisti bile evet bazılarınız bana ahmak vesaire diyecek ama niye bu kadar bağlandığımı bende bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum uykumu kaçırıyor resmen ve beni asla sevmeyecegini düşünerek kendimi suçluyorum yakışıklı olsaydım onla konuşmam daha kolay olacaktı veya ona karşı konuşmalarım keşke şöyle yapsaydim dediğim şeyler geceleri beni uyutmuyor lütfen yardım edin saygı ve sevgilerimle okuduğunuz için teşekkürler.
Welcome to GYM

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar kızın sevgilisi varmış bitti bitmek zorunda
Şu anki kafam lise'de olsaydı emin ol çoktan açılıp red ya da kabulumu yiyip otururdum yerime ve bu olaylar ve daha nicelerini ciddiye almazdım benden sana bir abi tavsiyesi liseyi o kadar takma ve tam tersi tadını çıkart yemin ederim liseye dönmek için her şeyimi veririm o derece özledim.
mesele muhtemelen bundan 5 yıl sonra bugün taktığım şeylere üzülüp pişman olacağım ama işte hayat maalesef bazen pişman olacağımız şeyleri de yapıyoruz bile bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,056,944
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom