Ne yaşadık (Forum Hacklenmesi)

NedoxBey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Cidden bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim. Bu arada @Abdullah Hacıgül abi geçmiş olsun gene kurtarılmış sunucu veri kaybı yoktur inşaAllah.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Cidden bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim. Bu arada @Abdullah Hacıgül abi geçmiş olsun gene kurtarılmış sunucu veri kaybı yoktur inşaAllah.
Teşekkür ederiz aslında önemli bir sorun yoktu! bu bahaneyle genel bakıma alıp eklenti ve Xenforo güncellemelerini yaptık, veri sızıntısı zaten yok. Ama malum büyük bir forum olduğumuz için insanlar başka forumlarda yaygara çıkartmayı seviyorlar işin acınası kısmı da yine aynı forumlarda bundan medet umanlar var :D

Geçmiş olsun ey ahali. Umarım bunu yapan adam hızlıca bulunur gerekli cezasını alır.
Bende Pure bowser yüzünden Cloudflare sınırına takılmıştım. Durmadan robotmusun diye soruyordu.

Aslında robotum ya, Sabah işe, akşam eve. Böyle yaşam mı olur ya?
Her pazar evde de tamir mi olur ya gına geldi. Gece 4 te işimi bitirdim bıktım ya. Dinlendiğimde de sanki bana düşman kesiliyorlar. Böyle yaşam olmaz olsun.
Post automatically merged:

Adamı o kadar haksız yere banlamışlarki adam dağa çıkıp siber terörist olmuş :D
Hangi adam? ibni Arabi olmasın sakın 😁
Gerçi onda forumu hekleyecek kapasite yokta.
Aklıma ilk o geldi.

Teşekkür ederiz aslında önemli bir sorun yoktu! bu bahaneyle genel bakıma alıp eklenti ve Xenforo güncellemelerini yaptık, veri sızıntısı zaten yok. Ama malum büyük bir forum olduğumuz için insanlar başka forumlarda yaygara çıkartmayı seviyorlar işin acınası kısmı da yine aynı forumlarda bundan medet umanlar var :D
pp deki siz misiniz

Abdullah Abi Geçmiş olsun,Kıskanlar Çatlasın Ohh :)

Tahliye olmus gibi hissediyorum kendimi burası açılınca :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri