Neler Yeni

Ne Zaman Bilgisayar Almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
begüm
merhaba bilgisayar almayı düşünüyorum fiyatlar çok fazla yükselip artiyor sizce uygun zaman ne zaman beklemeliyim

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
uygun zaman diye bişey yok kimse bilemez dolar kuru her gün artıyor sana önerim hazır bir sistem gördünmü burda paylaşılar uygun fiyatli diye bir çok kişinin onayını alan direk al çünkü uygun zaman diye bişey yok şimdi sana derim haftaya al ondan sonraki hafta dolar düşer sıkıntı olur yada 1 ay bekle derim dolar daha çok fırlar 10k ya alıcan sistem 13k olur yani kısacası uyguna sistem gördünmü o an al şu an birçok kişi böyle yapıyor

Emre Zengin

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
merhaba bilgisayar almayı düşünüyorum fiyatlar çok fazla yükselip artiyor sizce uygun zaman ne zaman beklemeliyim
Şuan alma gibi durumun varsa pc hocası intel sistemi alabilirsin ya da donanım arşivinin yayınlayacağı yeni sistem onu alabilirsin yayınlanma tarihi çarşamba günü olması gerek.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Bu kura rağmen mükemmel sistemler geliyor pc hocasından ordan burdan geç kalmadan bir an önce alman gerektiğini düşünüyorum. Ben dolar kurunun oynaklaşmaya başladığı andan itibaren gerekirse kredi kartımdan çekerek sistemimde bulunan herşeyi upgrade ettim etmediğim sadece kasanın kendisi kaldı. Sanada tavsiyem hergün biraz daha zor olacak sistem alman paran varsa al hemen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
begüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan alma gibi durumun varsa pc hocası intel sistemi alabilirsin ya da donanım arşivinin yayınlayacağı yeni sistem onu alabilirsin yayınlanma tarihi çarşamba günü olması gerek.
rica etsem pc hocası intel sisteminin linkini atabilir misin

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

rica etsem pc hocası intel sisteminin linkini atabilir misin

Berkarda

80+ Silver

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Truzim sezonu geliyor ülkeye döviz gireceği için dolarda ufak bir düşüş(benim tahminimce düşüş yerine sabitlenme olacak) olabilir fakat temmuz ayında asgari ücret zammı olacağı söyleniyor(bizzat cn tarafından) bu durum da fiyatların artması noktasında bir etken. Demem o ki şuan alınabiliyorsa alınmalı. Pchocası gg6 aldım az önce size de tavsiyemdir.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bütçeniz 10.000 TL ise Gaminggen üzerinden pc hocası sistemini alabilirsiniz. Karar sizindir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom