Ne zaman herşeyi eleştirmeye bırakıcaz

Mehmetynk

80+
Reaksiyon skoru
52
toplum herşeyi eleştiriyor bir eleştimeyin size eleştirince savunmaya geçiyorsunuz nasıl bir toplumdayız

çok fazla genelleme görüyorum ben eleştirilmeyi çok seviyorum kendimi geliştirebiliyorum çünkü

çok fazla genelleme görüyorum ben eleştirilmeyi çok seviyorum kendimi geliştirebiliyorum çünkü
seni eleştirince kalkanı çekip dalıyormusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dalmıyorsan sıkıntı yok da direk dalıyorsan sıkıntı büyük

seni eleştirince kalkanı çekip dalıyormusun

dalmıyorsan sıkıntı yok da direk dalıyorsan sıkıntı büyük
niye kalkanı çekeyim eğer düzgün eleştiriyorsa dinliyorum sırf uyuz olduğu için sevmediği için eleştiriyorsa ki bunu yapınca çok belli oluyor hiç bir şey demeden he tamam haklısın diyip geçiştiriyorum kavga seven biri değilim zaten.

niye kalkanı çekeyim eğer düzgün eleştiriyorsa dinliyorum sırf uyuz olduğu için sevmediği için eleştiriyorsa ki bunu yapınca çok belli oluyor hiç bir şey demeden he tamam haklısın diyip geçiştiriyorum kavga seven biri değilim zaten.
sıkıntıda bu eleştirmek güzel bir şey değil bide bunun boş eleştiri hali oldugunu düşün

Aslında kendisini eleştirince geri dönüş yapmalarını anlayışla karşılayabiliriz ama haksız olmasına rağmen ille de kendi dediğini doğru varsayan, düşüncesini bir türlü değişirmeyen insanları sorun varsayabiliriz.

Aslında kendisini eleştirince geri dönüş yapmalarını anlayışla karşılayabiliriz ama haksız olmasına rağmen ille de kendi dediğini doğru varsayan, düşüncesini bir türlü değişirmeyen insanlar sorun varsayabiliriz.
böyle varya kafa atasım geliyor

böyle arkada şarkıyı açıçan bir sağdan bir soldan yada laftada ezince daha iyi oluyor böyle ferahlıyoesun neymiş be diyorsun
hayır bir de hani kanıtlıyorsun kanıtlamana rağmen yapıyorlar bu değişik hareketleri kendilerini haklıya çıkarmaya çalışıyorlar bu forumda ben çok fazla hata yaptım yanlış öneri yaptım beni eleştirip düzelten çok kişi oldu şu an hata sayım nerdeyse yok 1200-1300 mesaja ulaşıcam nerdeyse :D eleştiri kişiden kişiye göre çok iyi bir şey.

Hani sürekli paylaşırlar ya: Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/

Siz de öyle yapın yani, geçin kendinize hiç yazık etmeyin.
direk şöyle oluyor birisi bana cahil dedi filan yanımda abim varsa direk sen sin lan cahil diyor ben olunca başlıyor dini man sövmyeye alıp böyle o anlık sinirle vurup yapıştırıyorum yere yaş kaç olursa

hayır bir de hani kanıtlıyorsun kanıtlamana rağmen yapıyorlar bu değişik hareketleri kendilerini haklıya çıkarmaya çalışıyorlar bu forumda ben çok fazla hata yaptım yanlış öneri yaptım beni eleştirip düzelten çok kişi oldu şu an hata sayım nerdeyse yok 1200-1300 mesaja ulaşıcam nerdeyse :D eleştiri kişiden kişiye göre çok iyi bir şey.
daha olgunlaşmamış insanlar yapıyor cogunlukla

eleştiri olmayan bir toplum gelişemez. her şeyi eleştirmek doğru olmayabilir ancak sadece yapıcı eleştirinin olduğu bir toplum gelişir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,847
Üyeler
184,692
Son üye
eleyes.
Geri