seni eleştirince kalkanı çekip dalıyormusunçok fazla genelleme görüyorum ben eleştirilmeyi çok seviyorum kendimi geliştirebiliyorum çünkü
niye kalkanı çekeyim eğer düzgün eleştiriyorsa dinliyorum sırf uyuz olduğu için sevmediği için eleştiriyorsa ki bunu yapınca çok belli oluyor hiç bir şey demeden he tamam haklısın diyip geçiştiriyorum kavga seven biri değilim zaten.seni eleştirince kalkanı çekip dalıyormusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dalmıyorsan sıkıntı yok da direk dalıyorsan sıkıntı büyük
sıkıntıda bu eleştirmek güzel bir şey değil bide bunun boş eleştiri hali oldugunu düşünniye kalkanı çekeyim eğer düzgün eleştiriyorsa dinliyorum sırf uyuz olduğu için sevmediği için eleştiriyorsa ki bunu yapınca çok belli oluyor hiç bir şey demeden he tamam haklısın diyip geçiştiriyorum kavga seven biri değilim zaten.
böyle varya kafa atasım geliyorAslında kendisini eleştirince geri dönüş yapmalarını anlayışla karşılayabiliriz ama haksız olmasına rağmen ille de kendi dediğini doğru varsayan, düşüncesini bir türlü değişirmeyen insanlar sorun varsayabiliriz.
evet boş eleştiri olunca çok can sıkıcı oluyor katılıyorum.sıkıntıda bu eleştirmek güzel bir şey değil bide bunun boş eleştiri hali oldugunu düşün
böyle arkada şarkıyı açıçan bir sağdan bir soldan yada laftada ezince daha iyi oluyor böyle ferahlıyoesun neymiş be diyorsunevet boş eleştiri olunca çok can sıkıcı oluyor katılıyorum.
hayır bir de hani kanıtlıyorsun kanıtlamana rağmen yapıyorlar bu değişik hareketleri kendilerini haklıya çıkarmaya çalışıyorlar bu forumda ben çok fazla hata yaptım yanlış öneri yaptım beni eleştirip düzelten çok kişi oldu şu an hata sayım nerdeyse yok 1200-1300 mesaja ulaşıcam nerdeyseböyle arkada şarkıyı açıçan bir sağdan bir soldan yada laftada ezince daha iyi oluyor böyle ferahlıyoesun neymiş be diyorsun
Hani sürekli paylaşırlar ya: Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/böyle varya kafa atasım geliyor
direk şöyle oluyor birisi bana cahil dedi filan yanımda abim varsa direk sen sin lan cahil diyor ben olunca başlıyor dini man sövmyeye alıp böyle o anlık sinirle vurup yapıştırıyorum yere yaş kaç olursaHani sürekli paylaşırlar ya: Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/
Siz de öyle yapın yani, geçin kendinize hiç yazık etmeyin.
daha olgunlaşmamış insanlar yapıyor cogunluklahayır bir de hani kanıtlıyorsun kanıtlamana rağmen yapıyorlar bu değişik hareketleri kendilerini haklıya çıkarmaya çalışıyorlar bu forumda ben çok fazla hata yaptım yanlış öneri yaptım beni eleştirip düzelten çok kişi oldu şu an hata sayım nerdeyse yok 1200-1300 mesaja ulaşıcam nerdeyseeleştiri kişiden kişiye göre çok iyi bir şey.